Studenţii politehnişti, ajutaţi să-şi deschidă propriile afaceri

duminică, 08 octombrie 2017, 16:34
1 MIN
 Studenţii politehnişti, ajutaţi să-şi deschidă propriile afaceri

Studenţii şi absolvenţii Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ (TUIAŞI) pot învăţa despre cum pot să-şi dezvolte propriile afaceri. Aceştia se pot înscrie gratuit la training până marţi, urmând ca apoi să participe la cursul „Dezvoltare de competenţe şi abilităţi antreprenoriale“. 

Trainingul este organizat de Societatea Antreprenorială Studenţească (SAS) din cadrul TUIAŞI, urmând să aibă loc în lunile octombrie – noiembrie, timp în care studenţii vor învăţa să realizeze un plan de afaceri, dar şi să îşi dezvolte spiritul antreprenorial.

„Sunt mai multe motive pentru care studenţii ar trebui să se înscrie. În primul rând trainingul îi ajută să îşi dezvolte abilităţile de comunicare, vor avea parte de o sesiune de coaching individual şi de grup, precum şi de o sesiune de mentorat. Vor fi trei ateliere de lucru cu antreprenori de succes, va fi o sesiune de informare cu privire la oportunităţi de finanţare pentru afaceri tip Start-up nation, vor primi asistenţă pe tot parcursul trainingului pentru redactarea unui plan de afaceri, plecând de la ideea lor“, a explicat Andrei Gazea, unul dintre membrii Consiliului executiv al SAS.

Pentru a se înscrie, studenţii trebuie să trimită un mail la adresa sas@tuiasi.ro care să conţină nume, prenume, facultatea urmată, anul de studiu, numărul de telefon şi o scurtă motivaţie. Trainingul va avea loc în sala de conferinţe a căminelor T7-T8. Trainingul „Dezvoltare de competenţe şi abilităţi antreprenoriale“ este primul proiect demarat de SAS. (Andrei MIHAI)

Comentarii