Tinerii sunt invitaţi la Camera de Comerţ să se întâlnească cu firme de renume

miercuri, 25 octombrie 2017, 07:27
2 MIN
 Tinerii sunt invitaţi la Camera de Comerţ să se întâlnească cu firme de renume

Cei mai tari speakeri vor fi prezenţi, astăzi, la cel mai longeviv eveniment de dezvoltare personală şi recrutare specializată din Iaşi. „BUZZCamp” are ca public ţintă studenţii şi proaspeţii absolvenţi, tema acestei ediţii fiind „Your Career Travel Guide”.

Tinerii se vor întâlni cu angajatori mari precum British American Tabacco, Conduent, Secureworks şi SSC, la Camera de Comerţ din Copou, începând cu ora 11. „Ediţia de anul acesta va fi punctul de start în carieră pentru mii de studenţi şi proaspeţi absolvenţi din toată ţara. Evenimentul îşi propune să pună participanţii în contact direct cu cei mai doriţi angajatori, de la care să afle informaţii preţioase pentru cariera lor, iar la final, pot pleca de la BUZZCamp cu un job, cu premii şi excursii în Europa. Obiectivul nostru este comun cu cel al tinerilor, de a-i ajuta pe aceştia din urmă să pornească la drum alături de cele mai bune companii şi să îi motivăm să ajungă la performanţe cu ajutorul conferinţelor ţinute de oameni de succes, care ne inspiră”, au precizat reprezentanţii Camerei de Comerţ din Iaşi.

În cadrul conferinţei „The Republic of Personal Development”, participanţii vor primi sfaturi de dezvoltare personală de la speakeri de top precum Georgiana Dragomir, managing director Grapefruit, Puiu Bogdan, founder Soft&Grace, Alexandra Gugiuman, redactor-şef şi owner InSociety şi Gabriela Zboiu, psihoterapeut şi consilier pentru dezvoltare personală. În cadrul celei de-a doua conferinţe, „The Federation of Your Dream Career”, vor primi informaţii de orientare în carieră de la reprezentanţi ai companiilor participante, iar la workshopuri vor avea ocazia să se facă remarcaţi şi să plece acasă cu un job.

Evenimentul se va desfăşura la nivel naţional, în principalele opt mari oraşe din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj Napoca, Timişoara, Sibiu, Braşov, Craiova şi Constanţa. Participarea la BuzzCamp este gratuită, însă locurile sunt limitate. Anul acesta sesiunea de conferinţe şi workshop-uri BuzzCamp se află la cea de-a 18 ediţie.

 

 

Comentarii