Titularizare 2015: Modele de subiecte pentru examenul de titularizare si baremele aferente

vineri, 20 martie 2015, 13:57
1 MIN
 Titularizare 2015: Modele de subiecte pentru examenul de titularizare si baremele aferente

Ministerul Educatiei a publicat modele de subiecte pentru examenul de titularizare 2015. Puteti descarca din articol toate modelele de subiecte, precum si baremele aferente. Titularizarea este concursul de angajare intr-o scoala pe perioada nedeterminata si este format dintr-o proba practica sau inspectie la clasa si dintr-un examen scris care va fi sustinut pe 15 iulie 2015. Examenul scris de titularizare dureaza 4 ore, iar profesorii au de rezolvat doua subiecte din disciplina pe care vor sa o predea si un subiect din metodica predarii.

Ministerul Educatiei a publicat pe edu.ro Modele de subiecte pentru examenul de Titularizare 2015. Examenul scris din cadrul Concursului national de ocupare a posturilor didactice/catedrelor declarate vacante/rezervate in invatamantul preuniversitar 2015 cuprinde, pentru fiecare dintre disciplinele la care se sustine concursul, cate 3 subiecte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acorda din oficiu. Nota finala se calculeaza prin impartirea la 10 a punctajului total obtinut pentru lucrare.

Subiectul I si subiectul al II-lea evalueaza competente din specializare/disciplina/disciplinele de concurs in concordanta cu programele specifice pentru concurs, in specialitatea postului didactic.

Subiectul al III-lea este centrat pe didactica/metodica predarii. Descarca de aici Model-cadru de structura de subiect si de barem de evaluare si de notare pentru examenul scris de Titularizare.

Toate subiectele sunt obligatorii, iar timpul de lucru efectiv este de 4 ore, potrivit Metodologiei-cadru privind mobilitatea personalului didactic din invatamantul preuniversitar in anul scolar 2015-2016 (aprobata prin OMEN nr. 4895/10.11.2014).

Descarca de mai jos toate modelele de subiecte si bareme pentru Titularizare 2015:

Model de Subiecte Arte Vizuale – Arhitectura
Barem Arte Vizuale – Arhitectura

Model de Subiecte Biologie – Profesori
Barem Biologie – Profesori

Model de Subiecte Chimie – Profesori
Barem Chimie – Profesori

Model de Subiecte Consiliere psihopedagogica
Barem Consiliere psihopedagogica

Textul integral, pe hotnews.ro

 

Comentarii