(UPDATE-VIDEO INEDIT) Transmisie live de la slujba Sfintei Liturghii dedicateă Sfintei Parascheva

sâmbătă, 14 octombrie 2017, 08:20
1 MIN

Astăzi  14 octombrie 2017, slujba Sfintei Liturghii este pe o scenă amplasată pe Bulevardul Ştefan cel Mare şi Sfânt, situată în dreptul altarului Catedralei Mitropolitane.

UPDATE (11.40) Singurul politician din București care a participat la slujbă a fost Viorel Ilie, ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul. El a fost pe lista de remanieri a premierului Mihai Tudose, dar datorită opoziției lui Călin Popescu Tăriceanu a rămas deocamdată pe funcție. El face parte din ALDE și este cercetat într-un dosar penal.

UPDATE (11.10) La slujbă participă circa 3.000 de persoane. Din zona CUB circulația este oprită, iar parcul din fața Mitropoliei este plin ochi. Oamenii se pot deplasa cu greu în zonă.

TEXT INITIAL: La eveniment participă primarul oraşului Mihai Chirica şI preşedintele Consiliului Judeţean, Maricel Popa și prefectul județului Marian Șerbescu. Anul acesta, pelerinii care au venit să se închine la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva se vor putea închina şi la moaştele Sfintei Întâi Muceniţe şi Întocmai cu Apostolii Tecla, aduse de la Mănăstirea Neamţ.

Comentarii