VEDEŢI IMAGINI: Fiica prefectului Dan Cârlan s-a cununat civil şi religios

joi, 17 septembrie 2015, 12:59
2 MIN

Prefectul Dan Cârlan este socru mic pentru a doua oară în acest an. Fiica sa din prima căsătorie, Alina Gabriela, a avut cununia civilă astăzi cu un prieten din copilărie, Ovidiu Juverdeanu. Momentul religios va avea loc la Biserica Vulpe de lângă sediul Arcadia de pe Sărărie.

„Copiii au fost cei care au ales biserica. Eu nu m-am amestecat, pentru că este nunta lor, nu a mea. Mi-au spus că le place acolo, că este o biserică cu har. Eu nu pot decât să mă bucur pentru ei“, a spus prefectul.

Petrecerea va avea loc vineri, la restaurantul La Castel din Breazu.

Imagini de la cununia civilă găsiţi în galeriile foto de mai jos:

GALERIE FOTO I

Dan Cârlan a postat pe pagina sa de FB o imagine cu fiica sa si ginerele său.

GALERIE FOTO II

Imagini de la cununia religioasă găsiţi mai jos:

GALERIE FOTO III

Căsătoria fiind decisă relativ recent, nu au mai fost disponibile zile de sâmbătă. Tinerii vor avea două perechi de naşi, vechi prieteni ai prefectului. Din partea miresei, naşii vor fi Florin şi Mihaela Hozoc, la firma din Bucureşti a lui Hozoc fiind angajată şi Alina Gabriela Cârlan. Cu Hozoc, care a fost şi consilier local la Iaşi, prefectul a împărtăşit într-o vreme aceleaşi opinii politice. A doua pereche de naşi este reprezentată de Marius şi Irina Stoian, soţul deţinând o firmă de consultanţă, Pro Ami’s Consulting.

La nuntă au fost invitate aproximativ 350 de persoane, în bună parte cunoscuţi ai prefectului.

„Am constatat cu această ocazie cât de multă lume cunosc şi câţi vor să-mi fie alături. Practic, vin oameni de oriunde am fost: Ministerul Administraţiei, Ministerul Mediului, primari din judeţ, oameni politici, vechi prieteni. Dacă era după mine, la nuntă ar fi fost cartofi şi brânză, ca la Tarcău, aşa că i-am lăsat pe tineri să stabilească meniul şi toate detaliile. Singura mea pretenţie a fost să uite de funcţiile socrului şi invitaţilor. Va fi o petrecere decentă şi discretă“, a precizat prefectul.
 

Comentarii