De Business

Punem punctul pe știi

„Vrem 100 de angajaţi”. Încă o firmă mare şi-a deschis sediu la Iaşi şi face recrutări

vineri, 22 septembrie 2017, 01:50
2 MIN
 „Vrem 100 de angajaţi”. Încă o firmă mare şi-a deschis sediu la Iaşi şi face recrutări

Primul birou din România deschis de unul dintre cei mai mari furnizor de soluţii tehnologice eSource, CRF Health, s-a inaugurat zilele acestea la Moldova Center, la etajul şase.

Compania, care furnizează şi servicii orientate către pacient pentru sectorul bio-ştiinţe, a ales Iaşul datorită mediului universitar. În noul sediu va avea loc activitatea de cercetare şi dezvoltare pentru liniile de produse ale CRF Health, compania având deja 40 de angajaţi. Se aşteaptă ca numărul să crească până al sfârşitul anului şi să ajungă la 100. Cea care se va ocupa de sediul de la Iaşi este Adina Tapalagă, director de operaţiuni IT cu peste 25 de ani în consultanţă, dezvoltarea afacerilor şi producerea de software în sectorul financiar şi cel tehnic din Europa. „România este recunoscută drept o piaţă în creştere pentru studiile clinice şi pentru tehnologie, iar inaugurarea oficială a filialei noastre confirmă angajamentul firmei CRF Health de a oferi clienţilor de pe plan global o gamă mai largă de servicii, precum şi susţinere regionalizată din partea echipelor dedicate lucrului cu clienţii”,  a subliniat Rachael Wyllie, preşedinte al CRF Health.

La eveniment a fost prezent şi primarul Mihai chirica, care a transmis următorul mesaj: „Sunt încântat că firma CRF Health a ales Iaşul pentru noua sa unitate din România. Zona noastră a devenit o placă turnantă pentru multe firme globale, iar această investiţie reprezintă o mare şansă pentru regiunea noastră aflată în creştere”, a precizat acesta. Cu o experienţă de peste 800 de studii clinice, în peste 100 de limbi şi în 74 de ţări, platforma CRF Health’s TrialMax® a avut cea mai mare precizie a datelor din sector. Recent, aceasta şi-a extinş conectivitatea tehnologiei existente pentru a include operaţii de monitorizare, telemedicină, schimb şi analiză de date privitoare la pacient, de la distanţă şi bazat pe tehnologia „cloud”.

Comentarii