Zeci de locuri de muncă disponibile, scoase la concurs, în instituţii publice ieşene

marți, 26 iulie 2016, 01:55
2 MIN
 Zeci de locuri de muncă disponibile, scoase la concurs, în instituţii publice ieşene

Instituţiile statului oferă în urmă­toarea perioadă aproximativ 30 de locuri de muncă în judeţ. Cele mai multe posturi disponibile sunt în sistemul sanitar şi în primăriile din mediul rural, dar sunt căutaţi şi viitori angajaţi în sistemul de învăţământ sau asistenţa socială. La primăria comunei Rediu este căutat un referent asistent cu studii medii, iar la Mirceşti este disponibil un post de consilier asistent cu studii superioare.  

Primăria Popri­cani oferă şase posturi, respectiv trei posturi de inspector de specialitate în domeniul agricol, asistenţă socială şi economic, unul de referent III studii medii, unul de guard şi altul de muncitor necalificat. Şi pentru acestea din urmă se solicită tot studii medii, fără a fi necesară ve­chime în specialitatea studiilor. La Mădârjac este vacant un post de cantonier, iar la Heleşteni, două posturi de şofer autospecială PSI. Singurul loc de muncă liber la o primărie ur­bană este cel de inspector clasa I la compartimentul Autoritate de auto­rizare transport şi protecţia muncii din Hârlău. 

Maternitatea „Elena Doamna“ an­gajează un asistent medical la Centrul de planificare familială, unul la secţia Neonatologie şi un al treilea asistent medical de igienă şi sănătate publică la compatimentul Infecţii Nosocomiale. Pentru aceste posturi este necesară absolvirea unei şcoli postliceale sanitare. Sunt disponibile şi două posturi pentru care se solicită doar absolvirea unei şcoli generale, unul de infirmieră la secţia Neonatologie şi două de îngrijitoare, la compartimentul ATI, respectiv Neonatologie. Institutul de Boli Cardiovasculare caută un asistent medical generalist pentru Unitatea de Transfuzie Sanguină, iar Casa de Asigurări de Sănătate oferă un loc de consilier principal. În Iaşi mai există un loc vacant de asistent social practicant la Centrul social cu destinaţie multifuncţională şi unul de paznic, la Cantina de Ajutor Social.

Un alt post liber de paznic are Liceul Tehnologic „Haralamb Vasi­liu“ din oraşul Podu Iloaiei. În instituţiile de învăţământ mai sunt libere un post de îngrijitoare la şcoala gimnazială „Ştefan cel Mare şi Sfânt“ din Dobrovăţ, unul de operator xerox la Biblioteca Centrală Universitară, unul de paznic la şcoala profesională Cris­teşti şi altul de muncitor întreţinere la aceeaşi unitate.

Comentarii