Goana dupa bani

luni, 05 mai 2008, 20:44
1 MIN
 Goana dupa bani

Cu viza de Liga I pentru sezonul viitor obtinuta pe terenul de joc, Politehnica mai are un hop de trecut inainte de a fi sigura de prezenta in elita fotbalului romanesc in campionatul viitor: obtinerea licentei de club profesionist.

Presedintele clubului iesean, Sorin Boca, a recunoscut ieri ca lucrurile sint inca in dubiu: "Daca in ceea ce priveste alte datorii am reusit sa ne mai miscam, la bugetul de stat avem in continuare restante de 2,9 milioane lei. Pentru a obtine licenta, trebuie sa achitam acesti bani in circa o saptamina. Eu sper in continuare ca, impreuna cu actionarii si oamenii care iubesc clubul, vom gasi fondurile necesare iesirii din impas".

Altfel, Poli pleaca astazi spre Galati, unde va intilni miine Otelul in ultima runda a sezonului in curs. Oficialii ieseni au negat varianta unei plimbari de placere pe malurile Dunarii.

‘Stim ca Otelul e mobilizata de faptul ca prinde Cupa UEFA Intertoto daca ne bat, insa si pentru noi meciul are conotatii importante. Astfel, conservarea pozitiei pe care o ocupam acum in clasament ne poate aduce un venit frumos din drepturile de televizare pentru sezonul viitor, asa ca trebuie sa facem tot ceea ce depinde de noi sa raminem in clasament unde ne aflam inainte de ultima runda" a spus Boca.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii