Panarama de la Ploiesti

joi, 19 iunie 2003, 23:00
2 MIN
 Panarama de la Ploiesti

Pugilistii JC Hilliard si Cedric Fields, care se vor intilni, in limitele categoriei grea, in meciul de deschidere a galei de box „Big Names – Great Fights III”, s-au batut la conferinta de presa organizata, ieri, la cazino Victoria – Wettpunkt. Incidentul a avut loc in momentul in care cei doi pugilisti pozau pentru reprezentantii mass-media. JC Hilliard a atins atunci cu mina palaria de piele pe care o purta Fields. Cedric Fields a ripostat imediat lovindu-l pe Hilliard, care a raspuns in acelasi mod. Cei doi au fost despartiti cu greu de sase garzi de corp, aflate in sala pentru evitarea unor astfel de incidente. Cedric Fields a declarat ca l-a iritat foarte mult faptul ca Hilliard i-a atins palaria si i-a indoit-o. „Am primit de la tatal meu aceasta palarie si nimeni nu are voie sa o atinga, nici macar mama. Eu sint singurul care atinge aceasta palarie. El a prins-o si a indoit-o, ceea ce m-a innebunit. Era in regula daca imi rupea bluza, dar palaria nu trebuia sa mi-o atinga niciodata. Am boxat in 40 de meciuri si nimeni, niciodata, nu mi-a atins palaria. El este nebun ca a facut-o. Daca imi atingi palaria trebuie sa mori. Sint foarte suparat”, a adaugat Fields. Acesta a afirmat ca meciul de marti va fi unul pe viata si pe moarte. „Voi lovi mai puternic decit am facut-o vreodata. Cind mi-a atins palaria a dat dovada de lipsa de respect fata de familia mea. Daca pierd, mor. Acesta este singurul mod in care poate invinge, ucigindu-ma pe ring. Si el nu ma poate omori. El este vampirul. Il voi omori pe vampir”, a mentionat Cedric Fields.
La rindul sau, JC Hilliard a declarat ca nu se va lasa invins de Fields. „Va fi unul dintre cele mai bune spectacole care s-au facut vreodata, chiar si in America. Am avut un esec in meciul de la Iasi, dar de data aceasta o sa fie altfel, m-am pregatit mult mai bine. Voi da multi pumni. El spune ca este noul cowboy, noul serif din oras. Acesta este insa orasul meu. Eu lupt pentru Romania” , a precizat Hilliard, care a mentionat ca a atins palaria lui Fields deoarece acesta nu ar fi trebuit sa o poarte. „Eu am fost in armata, am luptat in trei razboaie. Am un bun mecanism de aparare. Cedric este prost” , a mentionat Hilliard, care a spus ultimul cuvint in limba romana.
In cadrul galei „Big Names – Great Fights III”, care se va desfasura, marti, de la ora 20.00, in Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiesti, mai sint programate urmatoarele meciuri: Vasile Dragomir – Assen Vasilev (categoria 61,235 kg), Virgil Kalakoda – Traian Mircev (categoria 69 kg), Florin Duta – Alexandru Manea (69 kg), Flyn Winterstein – V.Vasiljevic (categoria 67 kg) si Franklin Egobi – Roman Kracik (categoria grea). In primul dintre aceste meciuri, care se va desfasura in zece reprize a cite trei minute, Dragomir va boxa pentru titlul intercontinental WBN la categoria usoara. (MEDIAFAX)

Comentarii