Poli sare la beregata Rapidului

miercuri, 24 octombrie 2001, 23:00
2 MIN
 Poli sare la beregata Rapidului

La termenul derulat marti, in procesul intentat de FCM Poli fostului presedinte Vasile Drutca, in legatura cu banii i cuveneau gruparii din Copou in urma transferului lui Pancu de la Rapid la Cesena, pentru prima data, in sala de sedinte a Judecatoriei Iasi au fost prezenti si reprezentanti ai clubului iesean. Pe linga faptul ca directorul de marketing Dragos Urdaru si contabilul Neculai Tiulu au depus prin intermediul avocatului Stefan Damian un act prin care se notifica transformarea denumirii clubului din FCM Poli in AS Poli Unirea, cei doi au urmarit derularea audierilor, Tiulu notindu-si principalele aspecte discutate.
Ca gruparea din Copou pregateste actiuni intense in privinta recuperarii diferentei de la 80 500 $ la 300 000 $ ce i s-ar fi cuvenit daca acordul de transfer al lui Pancu de la Poli la Rapid era respectat, este un fapt recunoscut si de presedintele divizionarei C, Pavel Hodea. " Saptamina viitoare va fi o sedinta a Consiliului de Administratie in care se va discuta pe aceasta tema si vor fi identificate caile pe care vom actiona in continuare. Din datele pe care le detinem dreptatea este clar de partea noastra, asa ca vom face un memoriu la Comitetul Executiv in care vom cere rejudecarea cazului".
La ora actuala, Poli studiaza momentul in care va trebui inaintat memoriul, existind pareri ca trebuie asteptata finalizarea procesului penal. dar si partizani ai unei actiuni imediate. In alta ordine de idei, singura mutare a perioadei de mini-mercato din aceasta saptamina va fi cedarea pentru un an a lui Andrus la Unirea Negresti, Poli Unirea avind prima optiune pentru portarul gruparii vasluiene in cazul in care va dori transferul acestuia. Celelalte mutatii anuntate au cazut. (Ovidiu MINEA)

Comentarii