S-a terminat

miercuri, 30 aprilie 2008, 21:30
2 MIN
 S-a terminat

Desi era favorita certa in finala pentru locul noua, echipa ieseana de baschet feminin a inclinat pina la urma steagul in fata unui adversar cotat inferior dar care a stiut sa profite de momentele de slabiciune ale adversarului. Cita vreme saptamina trecuta Municipal a reusit sa faca surpriza la Iasi si a anulat avantajul terenului propriu al studentelor, era de asteptat ca echipa tirgovisteana sa nu scape ocazia de a pune mina pe locul noua.

Ori asta s-a intimplat ieri, gazdele reusind sa cistige si actul secund care a pus capat duelului inainte de termen. "In mod cert locul noua s-a pierdut in primul meci de la Iasi. Pe de alta parte gazdele s-au folosit de toate mijloacele pentru a pune capat disputei.", a spus la final antrenorul Gabi Mihailescu, care a deplins prestatia modesta a unor jucatoare dar si prestatia cuplului de arbitri.

"Sint cifre care spun totul despre cum a decurs jocul. Noi am fost penalizati cu 23 de greseli personale iar gazdele cu 13. Noi am beneficiat de doar 9 aruncari libere iar adversarul de 29.", a mai adaugat tehnicianul care, alaturi de Ala Causan, a fost penalizat cu fault tehnic in timpul jocului, pentru proteste.

Echilibrata in general, disputa a apartinut gazdelor in prima parte apoi Politehnica-National a revenit in sfertul secund si a condus la diferente mici. 41-38 a fost ultimul avantaj al iesencelor in ultimul sfert, care au cedat apoi teren in conditiile in care au pierdut si doua titulare eliminate pentru greseli personale: Lazar (min. 33) si Causan (min. 36). Daca Panait (13 puncte) si Lazar (12 puncte) s-au descurcat sub panouri iar Tecoanta a contat doar pe seama aruncarilor de la distanta (12 puncte, 4×3), Causan (5 puncte) si Bordeianu (4 puncte) n-au reusit sa-si impresioneze cu nimic antrenorul in ofensiva, moldoveanca reusind macar sa ofere o compensare ca aparatoare.

Cu toate ca a facut parte din lotul deplasat la Tirgoviste, cealalta moldoveanca, Irina Suetina, n-a intrat in vederile antrenorului dupa ce nu s-a mai pregatit de doua luni.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii