Un nou termen in "cazul Pancu"

luni, 27 septembrie 1999, 23:00
1 MIN
 Un nou termen in "cazul Pancu"

Fotbalistul lui FCM Poli, Vasile Matinca a primit unda verde din partea clubului de a-si cauta alta echipa la care sa se transfere in perioada de minimercato (4-6 octombrie). Aceasta bineinteles, daca gruparea care-l va dori pe fotbalist va cadea la o intelegere cu clubul din Copou.
Tot referitor la lotul de jucatori, dupa toate probabilitatile, i se va cere lui Liviu Petrache sa continue pregatirea alaturi de echipa pina la clarificarea situatiei sale. Nu este exclus ca in aceste conditii, fundasul central iesean sa fie folosit simbata la meciul de la Roman cu Laminorul.
O alta preocupare a gruparii iesene este gasirea unui portar, arestarea lui Chirila descoperind serios acest post, singurul goal-keeper ramas fiind veteranul Ioan Cimpeanu. Vehiculate sint mai multe nume, alaturi de bacauanul Voicu (care a incheiat junioratul si a devenit student in Iasi) intrind in carti si cunoscutul Valentin Dinu, fost pe la FC National si Ceahlaul. De altfel, ultimul are si "cartea verde" in mina ceea ce nu se poate spune si despre Voicu pentru care FCM Bacau cere un pret destul de ridicat. Bineinteles, nu este exclus sa apara si alte variante, Poli cautind inca. (Ovidiu MINEA)

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii