18 formaţii din zona Moldovei se întrec în septembrie la Iaşi

joi, 20 august 2015, 16:50
2 MIN
 18 formaţii din zona Moldovei se întrec în septembrie la Iaşi

Global Battle of the Bands este cea mai veche competiţie din lume, fiind organizată anual în peste 30 de ţări de pe cinci continente, iar înscrierea este gratuită şi se poate realiza prin completarea unui formular de pe www.gbob.com.

Formaţiile din Iaşi care sunt dispuse să cânte în public, live, compoziţiile proprii, se pot înscrie la competiţia internaţională – Global Battle of the Bands, semifinala naţională pe Moldova urmând a se desfăşura la Iaşi pe 19 septembrie în clubul Underground.

Aceasta este cea mai veche competiţie din lume, fiind organizată anual în peste 30 de ţări de pe cinci continente, iar înscrierea este gratuită şi se poate realiza prin completarea unui formular de pe www.gbob.com.

Conform ultimelor informaţii publicate pe pagina de Facebook a evenimentului încă mai sunt patru locuri libere la semifinala de la Iaşi, putându-se înscrie maximum 18 echipe.

Până în prezent sunt trupe din Iaşi, Botoşani, Suceava, Rădăuţi, Bacău şi Tecuci.

„GBOB este o competiţie de muzică live, formaţiile trebuind să cânte melodiile lor, originale. Alte competiţii sunt construite pe coveruri, însă în GBOB există doar două mari reguli – formaţiile trebuie să cânte piesele lor şi trebuie să o facă live. Competiţia e deschisă pentru formaţii de toate vârstele şi genuri muzicale“, au spus organizatorii.

În fiecare ţară au loc „finale“ locale şi naţionale, iar formaţia care va câştiga va participa la marea finală alături de trupe din întreaga lume. Premiul va fi câştigat de o singură formaţie, acesta constând într-o înregistrare realizată într-un studio audio profesionist, producerea unui videoclip muzical, o ofertă de contract de colaborare cu GBOB Records şi promovare internaţională.

Comentarii