Înainte de Paşti, Ziarul de Iasi te invită să răspunzi la o intrebare: Te plictiseşti in biserică ?

“Ajutor! Mă plictisesc în biserică”, de preotul David Smith, paroh al bisericii Sfânta Sofia din New York

marți, 31 martie 2015, 01:25
2 MIN
 “Ajutor! Mă plictisesc în biserică”, de preotul David Smith, paroh al bisericii Sfânta Sofia din New York

Scrisă cu umor şi inteligenţă, cartea te va învaţă ce să schimbi înlăuntrul tău, pentru ca timpul petrecut în biserică să fie o adevărată desfătare spirituală.

În anumite zile de sărbătoare sau Duminica, atunci când părintele vorbeşte, şi vorbeşte, şi vorbeşte într-o predică pe care nu o poţi înţelege, sau când corul sau cântăreţul de la strană par să intoneze fals o cântare care nu se mai termină – ce-ţi trece atunci prin minte? Dacă recunoşti că te plictiseşti, oare nu te va face acest lucru să nu mai vrei să mergi la biserică?

Nu, nu se va întâmpla aceasta. Nu se va întâmpla fiindcă faptul că eşti uneori plictisit spune ceva despre tine, nu despre Biserică. Iar tu te poţi schimba. Nu poţi scurta Sfânta Liturghie, dar poţi împlini ceva înlăuntrul tău care face ca timpul pe care îl petreci la Liturghie să fie o experienţă de desfătare spirituală. Folositoare. Necesară. Ceva ce aştepţi cu bucurie.” Pr. David R. Smith

Autor: Pr. David R. Smith; Traducere din limba engleză de Dragoş Dâscă; Editura: Doxologia; An aparitie: 2015; Număr pagini: 177; Format: 21,5 cm x 14 cm; Copertă flexibila.

De miercuri, 8 aprilie 2015, la toate chioşcurile de presă, numai cu Ziarul de Iaşi: “Ajutor! Mă plictisesc în biserică”, de preotul David Smith, paroh al bisericii Sfânta Sofia din New York.

Carte tipărită cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului TEOFAN, Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei.

Pret: 10 lei

Comentarii