”Tabăra Chirica”: Nichita conduce PSD Iași din arestul Poliției. Lupu și Stanciu frizează penibilul

sâmbătă, 14 noiembrie 2015, 17:22
2 MIN
 ”Tabăra Chirica”: Nichita conduce PSD Iași din arestul Poliției. Lupu și Stanciu frizează penibilul

Consilierul local PSD Gabriel Harabagiu, un apropiat al primarului interimar Mihai Chirica, îi dă replica lui Stanciu pe tema excluderii lui Nichita din partid . Social-democratul a susținut că Stanciu dă dovadă de „ipocrizie” solicitând acest lucru și l-a catalogat drept un „demagog ieftin”.

„Declarația lui Cristi Stanciu mă face să rând. Mi-aduc aminte că, înainte de congresul PSD și de conferința județeană de la Iași, același Cristi Stanciu, împreună cu Victorel Lupu, susțineau că Gheorghe Nichita este bun pentru partid, că a fost un președinte performant, lider regional etc. Câtă ipocrizie! Acum, când se pune problema reformei reale a partidului, când se dorește deschiderea lui către comunitate, când se pun bazele modernizării partidului, aceeași oameni care plimbau portretul lui Nichita prin comunele județului vor să-l dea afară din partid”, a spus Harabagiu.

El l-a plasat pe Stanciu în categoria politicienilor „demagogi ieftini”. Totodată, Harabagiu a menționat că vicepreședinții filialei propuși de către „tabăra Lupu – Stanciu” provin dintre oamenii „care activau încă din preistoria partidului”.

„Oameni care reprezintă trecutul și nu viitorul. Nimeni, în afară de Mihai Chirica, nu a afirmat public faptul că Nichita ar trebui să facă un pas în spate din politică, atunci când au început problemele în justiție ale acestuia. Iar Stanciu și Lupu nu știau cum să-l apere și să-i ridice statuie. Realitatea e alta: Nichita conduce acum partidul din arestul Poliției Capitalei! Iar lucrurile nu pot rămâne așa. Este de neacceptat. Echipa Lupu – Stanciu merge pe principiul vorbe, nu fapte. Iar ce au făcut ei în aceste zile frizează penibilul!”, a conchis social-democratul.

DECLARAȚII Cristian STANCIU: ”Nu vrem să pierdem alegerile”

CITEȘTE ȘI: SCANDAL! Uşi trântite la şedinţa PSD. Luptă de a controla listele pentru alegeri

Comentarii