ATENȚIE! S-a deschis sezonul la furtul de lănţişoare de la gâtul ieșencelor

vineri, 27 mai 2016, 01:58
1 MIN
 ATENȚIE! S-a deschis sezonul la furtul de lănţişoare de la gâtul ieșencelor

Sezonul furturilor de lănţişoare şi genţi a început, odată cu încălzirea vremii. Poliţiştii au început în acest sens o campanie de prevenire direct pe străzile din municipiu cu sloganul “Hoţii văd bunurile tale în mod diferit. Ai grijă cum le expui”.

 “În data de 25 mai, poliţiştii Secţiilor 2,3,4 au desfăşurat în stradă  activităţi de informare a cetăţenilor având ca scop diminuarea riscului producerii de infracţiuni stradale, cu accent pe prevenirea tâlhăriilor, furturilor din autoturisme, din genţi şi din buzunare. Cu această ocazie, poliţiştii au distribuit aproximativ 1.700 de flyere şi afişe cu recomandări preventive. De asemenea, au purtat discuţii pe tema siguranţei personale cu aproximativ 200 de persoane”, a precizat comisarul şef Mădălin Ţăranu, din cadrul Poliţiei.

Campania poliţiştilor a inclus activităţi de distribuire de materiale şi discuţii cu cetăţenii în staţii de autobuze şi de tramvai, în complexe comerciale, în pieţe, dar şi întâlniri cu studenţii şi elevii având ca temă siguranţa personală.

 

 

 

Comentarii