Când va fi lansat iPhone 7. Cum arată noul model de la Apple

luni, 25 iulie 2016, 17:31
1 MIN

Lansarea iPhone 7 ar putea fi pe data de 16 septembrie, informatia fiind furnizata de către o sursă foarte credibilă de informații privind smartphone-uri și tablete nelansate. 

Este prima oară când aflăm informații privind momentul în care va fi lansat iPhone 7, data in sine fiind destul de timpurie daca ne uitam la ceea ce a facut compania Apple anul trecut, insa totul are la baza modul in care compania Apple si-a gandit anul fiscal 2016, scrie realitatea.net.
 
Analistii americani sustin ca anul fiscal 2016 al companiei Apple se va termina pe data de 24 septembrie, in loc de 27 – 28 septembrie, asa cum se intampla in mod normal, iar pana atunci cei din Cupertino trebuie sa aduce vanzari serioase pentru iPhone 7, asa ca o lansare in data de 16 septembrie ii va ajuta sa faca acest lucru.
 
Practic, iPhone 7 va fi lansat cu 9 zile mai devreme decat iPhone 6S, compania Apple avand obiceiul de a face lansari de acest gen si in trecut pentru smartphone-urile sale, asa ca acum stiti in ce perioada ar fi bine sa va pregatiti banii pentru a cumpara noile smartphone-uri ale companiei Apple, potrivit idevice.ro.
 
Conform Wall Street Journal, noul model de iPhone care se va lansa în această toamnă va renunţa la varianta de 16 GB. În locul acesteia va fi introdusă o nouă configuraţie, cu 32 GB, restul modelelor fiind însă neschimbate.

 

Comentarii