Candidatul Botez constată că se vând ”cai verzi pe pereți” în campanie

sâmbătă, 14 mai 2016, 01:55
1 MIN
 Candidatul Botez constată că se vând ”cai verzi pe pereți” în campanie

Candidatul ALDE la Primărie îşi acuză concurenţii că fac promisiuni fără acoperire. Radu Botez a apreciat că majoritatea promisiunilor făcute până acum în campania electorală nu au o susţinere financiară reală.

 “Am avut surpriza să constat că mulţi îşi propun tot felul de lucruri complet nerealizabile. Este foarte uşor să propunem cumpărarea a 15 tramvaie noi, dar ştim că unul singur costă un milion de euro, iar 15 tramvaie înseamnă 10% din bugetul local, în condiţiile în care toate veniturile Primăriei, din taxele şi impozitele locale, reprezintă 7-8%. Din ce le cumperi? Propunerile celorlalţi nu au o acoperire bugetară şi nici una în planul logicii lucrurilor. Sunt elemente de propagandă destul de ieftină”, a declarat Botez.

Singurul contracandidat nominalizat de Botez a fost reprezentantul PNL, Marius Bodea. Acesta a precizat, în cadrul unei emisiuni televizate, că, dacă va fi ales primar, va demara imediat achiziţia a 15 tramvaie. Bodea nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta afirmaţiile lui Botez. În luări de poziţie anterioare, Bodea precizase însă că achiziţia de mijloace de transport ecologice ar urma să se facă din fonduri europene.

Comentarii