Cum descarci gratuit și legal orice versiune Windows sau orice Office

marți, 26 iulie 2016, 09:06
2 MIN
 Cum descarci gratuit și legal orice versiune Windows sau orice Office

S-ar putea să ai o licență de Windows sau Office, dar fără kitul de instalare. Din acest motiv, ar fi bine să știi cum descarci gratuit si legal orice Windows și Office.

Există posibilitatea să aveți pe laptop sau desktop un sticker cu un serial de Windows. S-ar putea chiar să vă fi și notat un cod de instalare într-un fișier de notițe sau să fi păstrat un email primit acum câțiva ani cu o licență. Problema este că, pe lângă respectivul cod, aveți nevoie și de kitul efectiv de instalare.

Indiferent dacă vreți să creați un stick USB bootabil sau folosiți în continuare DVD-uri pentru instalarea unui sistem de operare, trebuie să faceți rost de o imagine cu versiunea de Windows potrivită.

În teorie, Microsoft oferă pe al său website toate versiunile de Windows. Aproape de fiecare dată însă, procesul este atât de laborios, încât cei mai mulți dintre noi preferă să apeleze la un popular site de Torrent pentru a-și descărca imaginea de Windows necesară.

Între timp însă, dacă vrei să știi cum descarci gratuit si legal orice Windows și Office, ai fi uimit să afli că cineva a creat un sistem mult mai facil pentru a executa aceeași sarcină. Totul se va desfășura tot prin intermediul serverelor Microsoft, dar vei ajunge mai rapid la ceea ce ai nevoie, fără vreun risc inutil de a te infecta cu vreun virus.

Aflați amănunte de pe playtech.ro

Comentarii