EVENTS BY CAPITOL

luni, 27 aprilie 2015, 01:50
1 MIN
 EVENTS BY CAPITOL

Din dorinţa de a vă organiza un eveniment memorabil, am creat Events by Capitol. Am descoperit, astfel, reţeta evenimentului perfect şi o folosim la fiecare petrecere, eveniment privat, nuntă, botez, aniversare, petrecere corporate, conferinţă, seminar, lansare de produse, eveniment monden, expoziţie, târg, concert live, degustare de vinuri. Totul poate fi organizat din timpşi cu succes în cele mai mici detalii de Events by Capitol.

Complexul Hotelier Capitol amenajat în stil clasic, de bun gust, cu un mobilier confortabil din lemn masiv în culori calde, vă ademeneşte să petreceţi nopţi de neuitat. Hotelul Capitol dispune de 35 de camere  luminoase şi primitoare dintre care două apartamente, trei garsoniere, 18 twin şi 12 matrimoniale.

Sala de conferinta a Hotelului este locul perfect pentru conferinţe, seminarii, întâlniri de afaceri, work-shopuri, team-buildinguri, prezentări de produs sau alte actiuni business.

Decorul clasic, elegant al restaurantelor Monalisa,  DaVinci,  Clasic şPanoramic oferă ambianţa perfectă pentru reuşita petrecerilor, iar preparatele gătite cu pasiune vor fi apreciate şi de cei mai pretenţiosi oaspeţi.

Ne asigurăm de reuşita evenimentului perfect şi semnăm împreună Un capitol special…în viaţa ta!

Informatii suplimentare la telefon 0232 264 264 si 0755 083 635
office@capitol-hotel.ro
www.capitol-hotel.ro
www.eventsbycapitol.ro 

Comentarii