EXCLUSIV Adolescent înjunghiat in plină stradă în Copou. Polițiștii caută agresorul

joi, 19 mai 2016, 01:54
1 MIN
 EXCLUSIV Adolescent înjunghiat in plină stradă în Copou. Polițiștii caută agresorul

Un adolecent de 16 ani a fost injunghiat in aceasta seara in plina strada în apropierea Liceului de Informatică din Copou. Băiatul se afla împreună cu un prieten pe strada Ghica Vodă cînd s-au întâlnit cu alti doi adolescenti pe care nu îi cunoșteau.

Din motive necunoscute între ei a izbucnit un conflict spontan, moment în care, unul dintre ei a scos un cuțit și l-a înjunghiat în spate pe adolecentul de 16 ani.

Acesta din urmă împreună cu prietenul său s-au urcat într-un autobuz și au coborât în zona Gării unde victimei i s-a făcut rău și a fost preluată de o ambulanță și transportată la spital.

Polițiștii au un portet robot al agresorului însă pînă la această oră nu au reușit să îl identifice. ei efectuează cercetări în această seară pentru a îl găsi și duce la audieri.

Pacientul a fost preluat de un echipaj SMURD si dus la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria. Minorul nu a vrut sa spuna cine l-a ranit.Acesta prezenta mai multe plagi injunghiate in spate, paravertebral si lombar. Una dintre plagi a fost mai adanca si a atins pleura plamanului, pacientul prezentand pneumotorax” a declarat  prof. dr. Diana Cimpoesu, medic sef UPU SMURD.

 

Comentarii