Festivalul Internaţional „MusicFor Kids” și atelier de gătit pentru cei mici, weekendul acesta la Palas

vineri, 01 august 2014, 16:59
2 MIN
 Festivalul Internaţional „MusicFor Kids” și atelier de gătit pentru cei mici, weekendul acesta la Palas

Prichindeii şi adolescenţii din Iaşi sunt aşteptaţi în acest weekend la Palas, unde va fi organizat Festivalul Internaţional de muzică, un atelier de gătit şi un spectacol de teatru cu păpuşi.

Până duminică, pe scena amplasată în parcul Palas are loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Muzică pentru Copii şi Adolescenţi „MusicFor Kids”. La eveniment participă aproximativ 70 de concurenţi din România, Malta, Italia, Turcia, Macedonia, Moldova şi SUA. În plus, Adrian Daminescu şi Mihai Trăistariu vor susţine recitaluri şi vor face parte din juriu. Vor mai cânta Rawanne, Theo Rose, Dya, Diana Francesca, Alexia & Big Boys, Mara, Andrei Ciobanu şi Rebeca Neacşu. Astăzi, startul muzicii live va fi dat de la ora 19.30, iar Gala Laureaţilor va avea loc duminică de la ora 18.00.

Totodată, în Atriumul Palas Mall va răsuna muzica unor cunoscuţi pianişti în acest sfârşit de săptămână, zilnic în intervalul orar 16-18.

Sâmbătă, echipa Eurolenguas va fi prezentă în parcul Palas pentru a-i învăţa spaniolă pe copii, picnicul gratuit într-o limbă străină începând la ora 10.30, pe gazonul din zona Pavilionului Muzical.

O altă activitate dedicată celor mici va începe sâmbătă la ora 12.00, la noul restaurant din parcul Palas, Chef Galerie. Copiii vor învăţa să gătească, alături de echipa „Flori de Portocal”, cele mai gustoase şi sănătoase preparate. Înscrierile la „Atelierul de gătit” se pot efectua la numărul de telefon 0740/574.524 sau pe e-mail ateliere.copii@gmail.com.

Duminică, în zona Intersport, copiii sunt invitaţi începând cu ora 18 la o nouă întâlnire cu lumea poveştilor, când va fi organizată un spectacol de teatru cu marionete.

 

Comentarii