Firma de taxi RVR din Iaşi, a lui Radu Norocea, percheziţionată. S-a ridicat o armă UPDATE

joi, 18 decembrie 2014, 15:28
2 MIN
 Firma de taxi RVR din Iaşi, a lui Radu Norocea, percheziţionată. S-a ridicat o armă UPDATE

Trei perchezitii au avut loc in aceasta dimineata la firma de taximetrie RVR din Iasi, detinuta de omul de afaceri Radu Norocea.

Potrivit anchetatorilor, descinderile ar viza presupuse fapte de evaziune fiscala, ce ar fi fost comise de catre reprezentantii firmei de taxi.

UPDATE ORA 15:20

"În urma percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ai Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Iaşi la sediile unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate transportul de persoane în regim taxi, a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor un autoturism de lux, peste 200.000 lei şi o armă neletală. Au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri 4 persoane.

Din investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că reprezentanţii societăţii comerciale sunt bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală. Poliţiştii ridică documente contabile şi medii de stocare a informaţiilor în vederea percheziţionării informatice. De asemenea, se are în vedere aplicarea sechestrului asigurator pe bunuri, în vederea recuperării prejudiciului în cauză. Cercetările continuă, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele reprezentanţilor societăţii comerciale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscale, iar la finalizarea acestora se vor propune măsuri legale", au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

UPDATE ORA 09:30

Redăm comunicatul IPJ:

"În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice ai Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Iaşi, împreună cu luptători SAS, efectuează trei percheziţii la sediile unei societăţi comerciale ce are ca obiect de activitate transportul de persoane în regim taxi.

Din investigaţiile şi cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că reprezentanţii societăţii comerciale sun bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de evaziune fiscală.

Poliţiştii ridică documente contabile şi medii de stocare a informaţiilor în vederea percheziţionării informatice. De asemenea, se are în vedere aplicarea sechestrului asigurator pe bunuri, în vederea recuperării prejudiciului în cauză.

Cercetările continuă, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele reprezentanţilor societăţii comerciale,  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscale, iar la finalizarea acestora se vor propune măsuri legale".

 

Comentarii