Ford lansează noul model KA+

marți, 14 iunie 2016, 20:30
2 MIN
 Ford lansează noul model KA+

Ford lansează noul hatchback KA+ cu 5 uşi în Europa, un model de talie mică dar care care oferă spaţiu interior generos, consum de combustibil redus şi o dinamică plăcută a şofatului, toate la un preţ convenabil.

Habitaclul oferă spaţiu pentru cinci pasageri, cel mai mare spaţiu în zona capului pentru pasagerii din faţă şi spaţiu pentru picioare pentru pasagerii din spate în clasa din care face parte, plus 21 de locaţii de depozitare, într-un spaţiu cu lungime totală de 4 metri. Noul motor pe benzină Duratec de 1,2 litri cu temporizare variabilă dublă independentă a arborelui oferă performanţă şi manevrabilitate, emisii CO2 de 114 g/km şi un consum mixt de carburant de 5,0 l/100 km. Specificaţia unică a şasiului oferă o dinamică a şofatului agilă şi plăcută; grupul motopropulsor, carcasa şi şasiul sunt reglate pentru a oferi niveluri sonore scăzute şi rafinament sporit.

„Ford are o îndelungată tradiţie în a oferi autoturisme de mici dimensiuni la preţuri avatajoase ,care sunt practice, economice şi plăcute de condus”, a declarat Jim Farley, vicepreşedinte executiv şi preşedintele diviziei Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, Ford Motor Company. „KA+ continuă această tradiţie, oferind o valoare importanta unui autoturism compact ce este caracterizat de o dinamică a şofatului agilă şi de un interior confortabil, cu cel mai mare spaţiu în zona capului pentru pasagerii din faţă şi spaţiu pentru picioare pentru pasagerii din spate în clasa din care face parte.”

KA+ este puţin mai scurt decât Fiesta, dar este cu 29 de milimetri mai înalt, cu un interior optimizat care oferă cel mai mare spaţiu în zona capului pentru pasagerii din faţă şi spaţiu pentru picioare pentru pasagerii din spate în clasa din care face parte.

Inspirându-se din cel mai recent limbaj de design Ford, are o grilă trapezoidală distinctă montată la înălţime cu faruri mari, care se continuă pe capotă. 

Interiorul are un finisaj granulat atrăgător pe panoul de bord şi materiale ornamentale contemporane rezistente, cu o culoare stilată cenuşiu închis. Accentele cromate distinctive sunt aplicate în zone tactile cu vizibilitate sporită precum mânerele de deschidere a portierelor, butoanele de control al consolei centrale şi fantele de ventilaţie.

Clienţii din România pot comanda noul Ford KA+ începând din luna septembrie, la un preţ de plecare de 9900 Euro TVA inclus.

Comentarii