FOTO: Anunț BOMBĂ: Gheorghe Nichita s-a înscris în PRU și va candida la parlamentare

duminică, 23 octombrie 2016, 11:08
2 MIN

Fostul primar al Iașului, Gheorghe Nichita, susține duminică 23 octombrie, începând cu ora 12 o conferință de presă, la sediul PRU Iași unde și-a anunțat candidatura la alegerile parlamentare pe listele acestui partid.

UPDATE: 12.57

Fostul lider sindical Doru Alexandrescu va ocupa a doua pozitie pe lista de la Senat iar Sebastian Tătaru poziția a doua pe lista pentru camera Deputaților. Tinta PRU e de 10-12% la Iasi.

UPDATE: 12:34

Lista PRU Iasi la Senat va fi deschisa de un pilot de aeronave de 35 de ani din Bucuresti, Andrei Piticaș, vicepresedinte la nivel national al partidului.

Declarația lui Nichita despre relatia cu PSD: "Gestul meu nu este o tradare si imi pare rau ca, dupa 9 ani, in ultima perioada am fost efectiv izgonit de acolo.”

La conferinta lui Nichita mai este prezent si Sebastian Tătaru (fost membru PER) care se ocupa, potrivit lui Nichita, de organizarea filialelor din  judet.

”Toate organizatiile PER din judet, 20 la numar, au trecut la PRU. Acum, avem structuri in peste jumatate din localitati.” a declarat Sebastian Tătaru.

UPDATE 12:26

Bogdan Diaconu a declarat la conferința de presă: ”Am venit cu bucurie si cu satisfactie ca domnul Nichita este in echipa PRU. PRU Iasi a devenit cea mai puternica filiala din moldova. Domnul Nichita are foarte multe lucruri de spus, atat ca lider politic al PRU, cat si ca lider  politic al Moldovei si al Romaniei.”

Liderul central al PRU a mai spus ca partidul pe care il conduce va trece "cu lejeritate" pragul electoral la alegerile parlamentare.

Stirea inițială:

La conferință a participat si președintele PRU, Bogdan Diaconu.

”M-am inscris in PRU si voi candida la alegerile pentru Camera Deputatilor din partea acestui partid” a declarat Gheorghe Nichita.

”De ce PRU? In timp ce altii ma indepartau pentru a ma alunga din PSD, PRU a venit cu bratele deschise. Este ceva timp de cand Bogdan Diaconu face eforturi sa ma convinga. Am ales un partid care are in doctrina sa un lucru foarte important: sa-i uneasca pe romani.” a mai adaugat fostul primar, el a mai spus ca va conduce PRU Iasi.

Mai multe detalii în ediția tipărită de mâine a Ziarului de Iași.

 

Comentarii