IMAGINI şi BILANŢ DE COŞMAR! 11 MORŢI după un accident de TREN la Antibiotice UPDATE

duminică, 08 septembrie 2013, 13:48
3 MIN

ORA 21:10

Au murit şi celelalte două persoane, singurele care scăpaseră după impact – copilul de 14 ani şi tânărul de 25 de ani.

ORA 17:40

Tânărul internat la Spitalul "Sfântul Spiridon" are 25 de ani. El are ruptură hepatică, renală şi de splină, fractură deschisă, multiple leziuni craniene şi un hematom. A intrat în sala de operaţie.

ORA 16:16

GALERIE FOTO I

Copilul de 14 ani are traumatism cranio-cerebral sever, hemoragie intracraniană, contuzie forte de torace şi abdomen, fractură de bazin, fractură de femur. El este intubat şi ventilat mecanic.

GALERIE FOTO II

ORA 16:05

Copilul care a murit avea 3 ani, iar cel care este internat este un băiat de 14 ani. 30 de persoane au plecat cu trei maşini din Glodeni şi Ţibana spre Breazu la cules via. Cei din primul autoturism au trecut calea ferată, cei din al doilea au fost prinşi de tren, iar cei din a treia maşină erau în urmă. Persoanele din autoturismul târât de tren erau rudele unui bărbat aflat în microbuzul din faţă, Constantin Lupu. El şi-a pierdut în acest accident cumplit copiii şi nepoţelul de 3 ani.

ORA 15:57

Opt persoane au murit pe loc, o persoană a fost resuscitată, dar a murit ulterior, iar două persoane, un copil şi un bărbat, sunt în stare foarte gravă la spital, şansele lor de supravieţuire fiind foarte mici. Copilul este la Spitalul "Sfânta Maria", iar bărbatul este în comă, cu multiple leziuni toracice, la Spitalul "Sfântul Spiridon".

ORA 15:37

Trenul plecase din Iaşi spre Dorohoi. Acum se întoarce în gara din Iaşi.

ORA 15:33

Un copil de 14 ani a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul "Sfânta Maria", dar are şanse foarte mici de supravieţuire. I s-a făcut anestezie generală şi este intubat. În maşină se aflau doi minori – acesta şi cel care a murit.

Un adult au fost transportat cu un echipaj SMURD în stare gravă la spital.

ORA 15:30

Toţi oamenii veneau din localitatea ieşeană Domniţa.

ORA 15:15

Bilanţ cutremurător! Nouă persoane au murit în accident printre care şi un copil!

În maşină erau 11 persoane. Acestea circulau cu un VW Sharan (capacitate 7 locuri) în spatele unui microbuz în care se aflau nişte cunoştinţe de-ale lor. Cu toţii mergeau să culeagă via. Microbuzul a trecut linia ferată, iar autoturismul din spate a încercat să traverseze în viteză, fiind prins şi târâit de trenul Iaşi-Leţcani-Dorohoi pe sute de metri.

Martorii spun că se auzea apropierea trenului, deşi în zonă nu este barieră, şi că şoferul a tras tare de volan. Trenul a încercat să frâneze, dar a fost imposibil de evitat impactul.

ORA 15:10

Elicopterul SMURD a ajuns la faţa locului pentru a prelua răniţii.

Maşina a fost târâtă aproximativ 600 metri de la barieră până s-a oprit trenul.

ORA 14:45

Patru persoane au murit şi altele două sunt încarcerate în urma unui cumplit accident produs în zona Antibiotice în urmă cu puţin timp. Un autoturism a fost lovit de tren.

Mai multe echipaje SMURD şi de la descarcerare se îndreaptă spre locul tragediei.

Vom reveni cu amănunte.

Comentarii