IMAGINI: ȘOCANT! Bărbat rănit, plin de sânge, la Pașapoarte. Nu era pic de apă

marți, 28 iunie 2016, 13:40
2 MIN

Un bărbat a fost la un pas de moarte din cauza aglomerației de la Pașapoarte și a organizării foarte proaste de acolo! Sute de oameni au mers ieri cu noaptea în cap să prindă rând la Pașapoarte, majoritatea fiind cetateni din Republica Moldova. Însă din cauza oboselii, la orele amiezii unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut cu capul de gresia de la intrarea în instituția aflată pe Bulevardul Primăverii.

UPDATE ORA 16.30

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță au contrazis cele spuse de cetățenii din Republica Moldova cu privire la timpul mare al solicitării. Cei de la Ambulanță au spus că în cazul victimei de la Pașapoarte, apelul a fost făcut la ora 13.27, iar echipajul a ajuns la ora 13.32.

UPDATE ORA 14:40

Se pare că bărbatul a făcut o criză de epilepsie și a căzut, lovindu-se la cap. În urma impactului puternic, acesta a suferit o hemoragie. Cei din jurul lui au sărit să îl ajute.

 

Când au ajuns reporterii Ziarului de Iași acolo, tocmai sosise și Ambulanța. Membrii echipajului de prim-ajutor chemat la fața locului au fost înjurați de către cetățenii din Republica Moldova. Aceștia au susținut în fața reporterilor că Ambulanța a ajuns la locul solicitării după 40 de minute din momentul în care a fost efectuat apelul.

Sute de ieșeni și de basarabeni trec zilnic prin aceste probleme. Ei vin ori de la miezul nopții ori de pe la ora 4 dimineața la sediul de pe Bulevardul Primăverii pentru a-și face pașapoartele. Dorm pe unde apucă, stau în înghesuială, li se face rău.

Incidentul de astăzi, marți, 28 iunie, s-a petrecut în jurul orei 13:00. Bărbatul care a fost la un pas de moarte era din Strășeni, Republica Moldova.

Comentarii