Membrii PSD stabilesc după-amiază pe cine vor susţine în fruntea CJ Iaşi UPDATE

marți, 19 mai 2015, 13:00
1 MIN
 Membrii PSD stabilesc după-amiază pe cine vor susţine în fruntea CJ Iaşi UPDATE

PSD Iaşi a convocat o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în această după-amiază pentru a stabili poziţia pe care o vor adopta membrii care vor participa la şedinţa de plen a Consiliului Judeţean Iaşi de miercuri.

ORA 16:00

În şedinţa Consiliului Judeţean de miercuri, PSD va propune ca atribuţiile preşedintelui CJ să fie îndeplinite, după suspendarea lui Adomniţei, de actualul vice, Victorel Lupu.

În locul său va fi propus pentru post consilierul PLR, Victor Chirilă. Schimbările au loc după ce Cristian Adomniţei a fost suspendat din funcţia de preşedinte al CJ. Mâine dis-de-dimineaţă, consilierii se întrunesc într-o şedinţă pentru a stabili ce au de făcut în continuare.

ORA 14:00

Cristian Adomniţei a fost suspendat din funcţia de preşedinte al CJ.

Mâine dis-de-dimineaţă, consilierii se întrunesc într-o şedinţă pentru a stabili care dintre vicepreşedinţi îi va lua locul lui Adomniţei. Cele mai mari şanse le ale Victorel Lupu.

CITIŢI ŞI:

Cristian Adomniţei a fost SUSPENDAT din fruntea Consiliului Judeţean Iaşi

Instituţia Prefectului a anunţat că, după analiza deciziei Curţii de Apel, comisia special constituită a hotărât să-l suspende pe Cristian Adomniţei din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

Comentarii