Prin costuri reduse de utilizare, sarcină utilă mare şi siguranţă garantată,

Noul Vito stabileşte noi standarde în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare

luni, 04 august 2014, 01:50
2 MIN
 Noul Vito stabileşte noi standarde în segmentul autovehiculelor comerciale uşoare

Beneficiind de numeroase puncte forte ale designului exterior, importante valori intrinseci şi un maximum de beneficii cu costuri reduse, noul Mercedes-Benz Vito este un autovehicul comercial uşor versatil şi un adevărat profesionist, în segmentul de autovehicule co-merciale. În plus, Vito dispune de o masă maximă admisă între 2.5 şi 3.2 tone. Deşi are o sarcină utilă record, costurile de întreţinere sunt neaşteptat de mici.

Mai multe funcţii într-un singur autovehicul: noul Vito este uimitor de versatil.

De la meşteşugari la comercianţi, de la furnizori de servicii de întreţinere la transport de tip shuttle şi taxi – Vito este cu adevărat un autovehicul bun la toate. Noul Vito furgon este singurul model din clasa sa disponibil în trei variante de lungime şi cu trei sisteme de propulsie diferite. Cu o capacitate de încărcare de până la 1369 kg, acesta are cea mai mare sarcină utilă din clasa sa. De asemenea, Vito Mixto dispune de o cabină ce combină avantajele unui furgon cu cele ale unui model pentru transport persoane.

Prin Vito Tourer, Mercedes-Benz deschide un capitol cu totul nou în transportul de persoane. Există trei variante disponibile: Vito Tourer BASE, funcţional şi robust, versatilul Vito Tourer PRO şi modelul premium Vito Tourer SELECT. Datorită acestei familii complete de modele, Tourer poate fi adaptat oricărui tip de transport de persoane.

Costuri reduse: configuraţie sistematică pentru eficienţă sporită

De la transmisia şi forţa de frecare redusă pentru puntea spate la unităţile electromecanice auxiliare şi de direcţie – inginerii au proiectat noul Vito pentru o eficienţă maximă de combustibil. În medie, consumul de motorină este cu aproximativ 20 procente mai mic decât în cazul variantei precedente.
Vito BlueEfficiency este extrem de economic atunci când vine vorba de consumul de combustibil. Acest pachet este disponibil pentru noul Vito cu tracţiune spate şi este standard pentru toate modelele Vito Tourer cu transmisie automată, fiind dublat de cel mai puternic motor. Consumul certificat de 5.7 litri la 100 de kilometri pentru Vito 116 CDI BlueEFFICIENCY este de neegalat în această categorie de autovehicule.
Indiferent de varianta de moto-rizare, fiecare Vito beneficiază de intervale de service îndelungate, de până la 40.000 km sau doi ani.

Nivel ridicat de siguranţă – Vito devine un nou reper în segmentul său

Noul Mercedes-Benz Vito stabileşte, de asemenea, noi standarde de siguranţă. Siguranţa se extinde, în mod natural, către precizia direcţiei şi discuri de frână redimensionate (cu sistem de frânare 16“ sau 17“ în funcţie de model), precum şi ADAPTIVE ESP ca dotare standard.

Contact:
Casa Auto Iaşi
Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz
şos. Păcurari, nr. 177
Tel: 0232 272 333
E-mail: contact@casaautois.ro
Web: www.casaautoiasi.mercedes-benz.ro
 

Comentarii