Oportunitate pentru tinerii ieşeni pasionaţi de proiectare 3D

duminică, 02 octombrie 2022, 13:55
1 MIN
 Oportunitate pentru tinerii ieşeni pasionaţi de proiectare 3D

Tinerii ieşeni pasionaţi de proiectare 3D îşi pot arăta abilităţile şi cunoştinţele în domeniu prin participarea la concursul de modelare 3D cu tema „Monumente pierdute din Iaşi”, adresat elevilor şi studenţilor din România, organizat de Asociaţia „Societatea de Studii Istorice din România”. 

Participanţii vor modela / proiecta un model 3D sau o randare 3D după una dintre clădirile Academia Mihăileană, Teatrul din Copou, Palatul Domnesc, Palatul Mavrocordat-Conservatorul, Colosseum Bragadiru şi Jockey Club. Creaţiile pot fi trimise până pe data de 22 octombrie 2022, lucrările premiate urmând a fi integrate pe website-ul www.monumentediniasi.ro.

De altfel, pe website sunt ataşate ca sursă de documentare fotografii cu aceste clădiri-simbol ale Iaşului care au dispărut pe pe harta oraşului. Concurenţii pot trimite doar câte o propunere de persoană. Concursul este fără taxă de participare, fiind puse la bătaie premii totale în valoare de 7.000 de lei. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 25 octombrie. Mai multe detalii, aici: https://monumentediniasi.ro/wpcms/wp-content/uploads/2022/09/regulament-concurs-3D.pdf

Comentarii