N

Plouă cu amenzi pentru firma care a făcut dezastrul din Bucium. 35.000 de lei, de la Poliția Rutieră

N

joi, 24 aprilie 2014, 01:50
1 MIN

\N

Poliţiştii de la Biroul Rutier Iaşi au amendat drastic firma care modernizează drumul Iaşi – Vaslui care trece prin Bucium. Firma Hidroconstrucţia SA reabilitează drumul începând de la pasaj şi va ajunge până la Monumentul Eroilor.

Poliţiştii au amendat firma de construcţii deoarece nu au semnalizat corect lucrările, iar pietonii nu pot traversa zonele aflate în construcţie. De la începutul anului şi până în prezent, Hidroconstrucţia SA a primit 14 amenzi în valoare totală de 35.000 de lei. Ultima a fost primită chiar marţi, în valoare de 3.500 de lei.

“Printre altele, firma a fost sancţionată pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor cum ar fi lipsa balizajului, nerespectarea condiţiilor impuse prin avizul dat de Poliţia Rutieră, şi neasigurarea spaţiului pentru pietoni, adică a trotuarelor”, a precizat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi.

Circulaţia este restricţionată în prezent în zonă, în majoritatea intervalelor orare, pe o singură bandă pe sens. Potrivit inginerilor firmei, lucrarea ar urma să fie finalizată în august. La orele de vârf, traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate.

Comentarii