Poliţia spaniolă a făcut mai multe arestări în cazul uciderii fostului boxer Robert Dănceanu

joi, 31 iulie 2014, 17:26
1 MIN
 Poliţia spaniolă a făcut mai multe arestări în cazul uciderii fostului boxer Robert Dănceanu

Fostul boxer Robert Dănceanu (foto dreapta) a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii dintr-un bar, a precizat MAE, la solicitarea MEDIAFAX, subliniind că poliţia locală a efectuat mai multe arestări în acest caz.

"Ambasada României la Madrid s-a autosesizat cu privire la incidentul din Tenerife în care a fost implicat sportivul român şi a întreprins demersurile necesare pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii unor informaţii suplimentare referitoare la circumstanţele producerii incidentului. Conform informaţiilor transmise de către autorităţile spaniole, cetăţeanul român a decedat într-un spital din Tenerife, în urma loviturilor primite în timpul unei altercaţii care a avut loc într-un bar din aceeaşi zonă", se arată în răspunsul MAE.

Ministerul de Externe precizează că poliţia locală a efectuat mai multe arestări, în incident fiind implicate mai multe persoane."Până în prezent, familia cetăţeanului român nu a contactat Ambasada României la Madrid pentru a solicita asistență consulară", informează MAE.

Misiunea diplomatică a României continuă monitorizarea cazului, păstrează permanent legătura cu autorităţile locale şi este pregătită să acorde asistenţă consulară în limita competenţelor.
Robert Dănceanu (39 de ani) a fost campion al României la box în anii ’90.

 

Comentarii