De Business

Punem punctul pe știi

Primul chiriaş la Moldova Center

joi, 14 ianuarie 2016, 02:50
2 MIN
 Primul chiriaş la Moldova Center

Grupul francez Webhelp a anunţată că îşi va deshide o reprezentanţă şi la Iaşi unde va angaja 300 de persoane.

Clădirea de birouri Moldova Center îşi va primi în viitorul apropiat primii chiriaşi, la aproape cinci luni de la inaugurarea oficială a imobilului. Grupul francez Webhelp a anunţat că îşi va continua politica de dezvoltare în România prin deschiderea unui centru de relaţii cu clienţii la Iaşi, în clădirea Moldova Center. Acesta va fi amplasat la etajul cinci al imobilului şi va avea o suprafaţă totală de 2.300 de metri pătraţi. Biroul va fi inaugurat în cursul lunii februarie 2016 şi va fi al şaselea centru al companiei Webhelp din ţară.

Amenajarea sediului va fi realizată în două etape, a precizat conducerea companiei. Într-o primă fază biroul va fi amenajat pe o suprafaţă de 1.300 mp, până în luna iulie 2016, iar cea de-a doua, de 1.000 mp, până la finele acestui an. Investiţiile de amenajare a centrului din Iaşi se vor ridica la aproximativ 800.000 euro. Webhelp Group, compania-mamă, este una din cele mai mari la nivel european în domeniul externalizării relaţiilor cu clienţii, având operaţiuni în 21 de ţări, iar filiala din România a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 92 milioane de lei. Societatea este prezentă în Bucureşti, Galaţi şi Ploieşti, având la nivel naţional peste 2.000 de angajaţi. Prin deschiderea noului sediu, Webhelp va crea 300 de noi locuri de muncă pentru vorbitorii de limba franceză din Iaşi. Interviurile de angajare vor demara la mijlocul lunii acestei luni, au anunţat oficialii companiei.

Cunoaşterea limbii franceze şi abilităţile de relaţionare şi operare a calculatorului vor fi principalele criterii pe baza cărora compania îşi va alege angajaţii. „Am ales să ne extindem pe o piaţă nouă pentru a susţine ritmul alert de dezvoltare a companiei. Mizăm pe faptul că mediul academic din Iaşi va genera viitori angajaţi valoroşi. Peste 75% dintre angajaţii Webhelp România sunt studenţi şi absolvenţi de studii superioare. Angajaţii Webhelp Iaşi vor beneficia de dezvoltare profesională prin cursuri de specialitate, salariu atractiv, bonuri de masă şi abonament la clinică privată de sănătate. Persoanele care doresc să facă parte din echipa Webhelp pot trimite CV-urile pe adresa jobs@ro.webhelp.com”, a declarat în comunicat Mihaela Rusu, directorul general Webhelp România.  

 

Comentarii