Profesorul „Patu’ sau patru“ de la UMF Iaşi, ţinut la răcoare în continuare

vineri, 24 aprilie 2015, 01:56
2 MIN
 Profesorul „Patu’ sau patru“ de la UMF Iaşi, ţinut la răcoare în continuare

Decizia a fost luată ieri, de Tribunalul Iaşi, putând fi contestată.

Judecătorii Tribunalului Iaşi au decis menţinerea măsurii arestării preventive în cazul fostului conferenţiar de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi, Dumitru Păduraru. Magistraţii ieşeni au luat această decizie după ce, în precedentele două dăţi, dispuseseră plasarea în arest la domiciliu a lui Păduraru, de fiecare dată deciziile fiind însă anulate de Curtea de Apel Iaşi.

Tot ieri, Tribunalul Iaşi s-a pronunţat şi cu privire la as­pectele procedurale ale rechizitoriului întocmit de Direcţia Na­ţională Anticorupţie (DNA) în dosarul fostul cadrul didactic, judecat pentru tentativă la viol, luare de mită şi şantaj. „Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 14/P/2015 al DNA Serviciul Teritorial Iaşi, precum şi legalitatea admi­nis­trãrii probelor şi a efectuării ac­telor de urmărire penală pri­vind pe inculpatul Păduraru Du­mi­tru“, au precizat judecătorii ie­şeni.

Dumitru Păduraru se află în arest preventiv de aproape trei luni, el fiind arestat ca urmare a unui denunţ înaintat de către o studentă de la Facultatea de Farmacie. Tânăra, în vârstă de 19 ani, a mers la DNA după ce cadrul didactic i-ar fi cerut să se culce cu el pentru a o promova la discipli­na de Anatomie, la care Păduraru preda înainte de izbucnirea scandalului. Ulterior arestării, Du­mitru Păduraru şi-a dat demisia de la UMF.

CITIŢI ŞI:

"Carte porno" cu universitarul şantajist Dumitru Păduraru. Rechizitoriul procurorilor, plin de scene de sex

Anchetă finalizată în doar trei săptămâni în dosarul fostului conferenţiar universitar Dumitru Păduraru, de la UMF Iaşi.

 

Profesorul „patu’ sau patru“, Dumitru Păduraru, a demisionat de la UMF

Dumitru Păduraru, cercetat în pre­zent pentru luare de mită, tentativă de viol şi şantaj, nu mai este cadru didactic al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa“ (UMF).

 

STENOGRAME cu Dumitru Păduraru, "maniacul sexual" poreclit "Patu’ sau patru"

Reporterii “Ziarului de Iaşi” au identificat-o pe tânăra care a mers la Parchet şi l-a denunţat pe conferenţiarul Dumitru Păduraru de la UMF după ce acesta i-a propus să facă sex cu el.

 

Comentarii