ADVERTORIAL

Solutii complete pentru turismul corporate

joi, 21 martie 2013, 02:50
3 MIN
 Solutii complete pentru turismul corporate

O afacere reusita nu se desfasoara doar in birouri sau in fabrica. Succesul acesteia vine si din activitatile desfasurate dincolo de aceste granite. Team buildingurile, trainingurile sau calatoriile de afaceri le dau ocazia angajatilor sa se cunoasca intre ei, sa-si evidentieze si sa-si foloseasca mai bine atuurile, sa se intalneasca cu partenerii de afaceri, dar si sa viziteze locuri noi, in timpul ramas dupa rezolvarea problemelor de business.

Pentru o firma cu multi angajati, organizarea unui eveniment care presupune deplasarea din spatiul de confort al companiei poate fi dificila. Factorii ce trebuie luati in considerare pleaca de la siguranta calatoriei, pana la cazarea intr-un loc satisfacator sau la intocmirea actelor necesare pentru o calatorie business.

Cedarea partii de planning unei agentii de turism abilitate va scuteste de multe neplaceri si semne de intrebare cu privire la cele mai buni optiuni de calatorie. EXIMTUR ofera o gama larga de servicii dedicate atat corporatiilor cat si firmelor mici si mijlocii: ticketing, rezervari hoteliere, organizare de evenimente (intalniri de afaceri, team building, conferinte, congrese, incentives etc), servicii asociate calatoriei, dar si rapoarte integrate de management al calatoriilor, rapoarte, statistici si analize.

Agentia de turism EXIMTUR este acreditata de catre IATA (Asociatia Internationala a Transporatorilor Aerieni) pentru emiterea de bilete de avion pe rute interne si internationale. Echipa de consultanti specializati pe ticketing va ofera siguranta ca biletele emise per corporatie vor fi la cel mai bun pret. Cele cca. 60.000 de bilete emise pe an stau marturie a increderii pe care clientii business o au in agentia noastra.

Hotelul ales pentru cazarea unei delegatii sau pentru organizarea unui eveniment corporate trebuie sa fie la cele mai inalte standarde. Reteaua noastra de colaboratori directi in Romania este formata din peste 400 de unitati hoteliere in orasele importante, dar si din alte zeci de hoteluri aflate in regiuni turistice. Si pentru strainatate, oferta pentru dumneavoastra este variata: datorita volumelor inregistrate, preturile sunt preferentiale si va asigura reducerea costurilor de calatorie, fara a renunta la calitate.

Aveti in plan un team building, instrument perfect pentru ca angajatii sa se cunoasca si sa formeze intr-adevar o echipa? Excursia va fi cu siguranta relaxanta, pentru ca serviciile complexe pe care le oferim va vor permite sa va bucurati de imprejurimi, de compania colegilor si de activitati. Printre altele, oferim planificarea strategica a calatoriei si asistenta pe parcursul ei, servicii de transport, de cazare, de masa (catering, pauze de cafea, cine festive), solutii logistice si echipamente tehnice, servicii de traducere simultana, in cazul unei delegatii straine, servicii electronice si de inscriptionare, personalizarea si decorarea locatiei.

Aceste servicii sunt valabile si pentru evenimente precum intalniri de afaceri, conferinte sau congrese. De altfel, portofoliul EXIMTUR include nenumarate conferinte nationale si internationale de mare anvergura si complexitate (cazarea a aproximativ 800 de persoane in timpul celei de-a 11-a editii a TIFF – Festivalul International de Film Transilvania, organizarea in Iasi a Competitiei Europene de Fotbal a angajatilor penitenciarilor – 120 de participanti, evenimente in Antalya – 200 de participanti, Africa de Sud, Dubai, Londra, Viena, Amsterdam etc). Printre clientii nostri se numara societati medicale nationale de prestigiu, companii farmaceutice, IT, de asigurari sau agentii guvernamentale. Pentru acestia si nu numai am oferit servicii complete, de la transport si transfer la hotel pana la activitati de relaxare sau sportive si asistenta non-stop in romana si engleza.

Consultantii nostri specializati va ofera, de asemenea, informatii cu privire la obtinerea de vize, asigurari, climatul politic, economic si social al destinatiei, rent-a-car la destinatie si altele. EXIMTUR are in vedere si partea de managment al calatoriei, oferind consultanta cu privire la costuri, dar si rapoarte si statistici care sa ajute la otimizarea acestora. Asistenta permanenta si livrarea tuturor documentelor de calatorie in maximum 24 de ore va asigura ca EXIMTUR este cel mai bun colaborator al dumneavoastra.

Pentru cele mai bune oferte corporate pentru afacerea dumneavoastra din Iasi, accesati www.eximturiasi.ro sau contactati echipa EXIMTUR de la biroul din Bd. Independentei, nr 10, vis-a-vis de UMF, email iasi@eximtur.ro sau la numarul de telefon 0232.217740.

Comentarii