Eveniment

Spune DA tortului perfect!

joi, 19 mai 2016, 10:56
2 MIN

Eveniment:   Spune DA tortului perfect!

Locaţia:       Frişcot Codrescu

Data:           20 – 22 mai 2016

ROCHIA, BUCHETUL, RESTAURANTUL. Ai 3 de DA.

Ca să mergi mai departe şi să ai o nuntă câştigătoare, spune DA torturilor de nuntă de la Frişcot.

Participă în weekendul 20 – 22 mai la “Galeria de torturi de nuntă de la Frişcot”  şi alege dulcele perfect.

Nunţile ne entuziasmează cel mai tare şi la Frişcot realizăm adevărate opere de artă. Avem în acest moment douăzeci de sortimente de torturi pe care va invităm să le degustaţi.

Fiecare tort de nuntă e menit să reflecte personalitatea mirilor şi de aceea, specialistul nostru, Ecaterina Ungureanu, cu o vastă experienţă în cofetărie, vă oferă consultanţă pentru a alege tortul potrivit ca mărime, design şi aranjamente.

În laboratorul nostru creăm din ingrediente proaspete, combinate cu mult talent, cele mai gustoase şi elegante torturi de nuntă, prăjituri şi produse de patiserie astfel, nunta ta va fi mai dulce dacă alegi Frişcot.

În perioada 20 – 22 mai 2016, organizăm în Frişcot Codrescu o expoziţie a celor mai noi tendinţe în decorul torturilor de nuntă:

– torturi pictate manual – absolut orice model poate fi realizat în funcţie de ceea ce preferaţi;
– torturi cu diverse accesorii: bijuterii, monograme sau mesaje personalizate gravate;
– torturi cu accesorii îndrăzneţe pentru cupluri cu simţul umorului – personaje din desene animate, simboluri, animale preferate;
– torturi cu flori naturale – vor arată foarte bine şi se vor armoniza frumos cu aranjamentele de nuntă pregătite.

În 2016, recomandarea specialistului nostru – pictor decorator Veronica Costin – este să fii unic şi să îndrăzneşti! Povestea de iubire pe care o trăieşti tu şi partenerul tău este unică şi poate fi un punct de plecare în alegerea unui detaliu care să te inspire atunci cand alegi decorul pentru tortul tău!

În plus poţi câştiga un card cadou de 1.000 de lei (valabil la Emag) ca să-ţi cumperi singur(ă) cel mai frumos cadou de nuntă!
 
                                          Spune DA tortului perfect la Frişcot!

Comentarii