Vedeţi cum se intervine în cazul unui accident de motocicletă! Demonstraţii spectaculoase la Aeroport

vineri, 25 iulie 2014, 12:25
2 MIN
 Vedeţi cum se intervine în cazul unui accident de motocicletă! Demonstraţii spectaculoase la Aeroport

Prima manifestare în cadrul campaniei organizate de Aeroport a avut loc astăzi, 25 iulie, în parcarea aerogării.

GALERIE FOTO I

S-a făcut o demonstraţie a unei acţiuni de descarcerare în cazul unui accident de motocicletă.

GALERIE FOTO II

Sâmbătă va fi organizat un marş al motocicliştilor spre aerogară, de la ora 13, urmat de o demonstraţie sportivă pe pista veche a Aeroportului, cu accesul publicului pe la clădirea Aviaţiei Utilitare.

Evenimentul se va încheia, în parcarea nouă a Aeroportului, cu o expoziţie de motociclete de diverse tipuri, alături de echipamente de protecţie, organizată duminică, 27 iulie, între orele 16 şi 20. În cursul zilei de duminică, se va desfăşura în parcarea Aeroportului un recital comemorativ Adrian Berescu. Violonist în cadrul Filarmonicii ieşene şi motociclist pasionat, Berescu a murit în urmă cu trei ani în urma unui accident în care motocicleta sa a fost acroşată de o combină agricolă condusă de un şofer băut.

Cel mai titrat pilot român la ora actuală, Vali Porcişteanu, şi cascadorul moto „Lămâie“ vor participa la campania „Rebeli cu o cauză“, organizată de Aeroportul Iaşi. Cei doi vor susţine demonstraţii sportive. Silvius Ion – “Lămâie” este liderul grupului Moto "Lemon bikers“, iar Vali Porcişteanu este un susţinător al conduitei decente în trafic şi lider al unei şcoli de conducere defensivă. Campania organzată de Aeroport se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, cel de Jandarmi, SMURD, Crucea Roşie şi cluburi de motociclism, iar principalele activităţi au fost programate la sfârşitul acestei săptămâni.

 

Comentarii