VIDEO&FOTO ȘOC! ACCIDENT MORTAL CUMPLIT! Trei mașini făcute praf de un TIR

miercuri, 10 august 2016, 15:11
3 MIN

Un accident grav s-a petrecut pe drumul european E 85 la ieşirea din Ciohorăni spre Hanu Ancuţei miercuri după-amiază în jurul orei 15:45. Trei autoturisme mici – Ford, VW şi un autoturism Dacia al operatorului ApaVital – și un TIR au fost implicate.

UPDATE ORA 18:00

A apărut o filmare postată pe contul de YouTube al lui Dragos Acalugaritei. Puteți vedea cum s-a produs accidentul mortal. După cum se vede în clip, se pare că mașina companiei ApaVital circula în fața unui TIR. În sens invers, spre Hanul Ancuței, circula un Volkswagen cu numere de Galați care a intrat în plin în mașina din față pe care a proiectat-o în Dokker, toate trei ricoșând în TIR.

UPDATE ORA 17:55

Trei echipaje medicale B2 de urgență cu asistent al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Iași, Substația Pașcani, au intervenit la accidental din localitatea Ciohorăni.

“La locul solicitării echipajele de la SAJ au găsit un tânăr decedat și mai multe victime rănite, au preluat trei bărbați de 35,40 și respectiv 45 de ani, acestia erau policontuzionați, având traumatisme cranio-cerebrale și traumatism toracic. O altă victimă femeie a refuzat deplasarea la spital. După acordarea asistenței medicale de către echipajele ambulanței, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Pașcani”, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal și purtător de cuvânt al SAJ Iași.

La locul intervenției au fost și un echipaj TIM și EPA, au preluat și transportat alte victime din accidentul rutier la Spitalul Municipal Pașcani.

UPDATE ORA 17:50

O persoană a fost adusă la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași în comă. Starea sa este gravă, iar prognosticul medicilor este rezervat. Alte patru persoane au fost transferate la Spitalul de Neurochirurgie din Iași cu autospeciala de transport victime multiple în care se aflau doi medici.

UPDATE ORA 17:00

O autospecială pentru preluarea victimelor multiple a fost trimisă de la Iași la locul accidentului. În total au fost șapte persoane rănite și un tânăr de aproximativ 30 de ani decedat. În urma impactului, el a fost pur și simplu decapitat.

UPDATE ORA 16:00

Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre un mort și trei persoane spitalizate la Pașcani. Numărul răniților este mai mare, însă unii au primit îngrijiri la fața locului și nu au mai fost transportați la o unitate medicală.

Deocamdată nu sunt infomații clare despre modul în care s-a produs accidentul. Șeful serviciului Rutier Iași și șeful Poliției Pașcani au mers la fața locului. Circulația a fost blocată în zonă. Se pare că persoana care și-a pierdut viața era un tânăr din Suceava.

FOTO: newspascani.com

Comentarii