Vrei un nume unic pentru copilul tău? Te costă doar 32.000 de dolari

vineri, 23 ianuarie 2015, 21:18
1 MIN
 Vrei un nume unic pentru copilul tău? Te costă doar 32.000 de dolari

A găsi un nume original copilului pe cale să se nască pare o sarcină dificilă. O companie elveţiană s-a gândit să facă o afacere din acest lucru. Pentru suma de 32.000 de dolari aceasta promite să găsească un nume unic.

Nici un alt copil din lume nu va avea acelaşi nume precum cel al copilului pentru care s-a plătit, promite compania Erflogswelle, care, de fapt, se ocupă cu crearea numelor pentru diverse branduri şi produse. Însă directorul acesteia, Marc Hauser, s-a gândit să introducă şi acest nou serviciu destinat copiilor, după ce şi-a ajutat un prieten să îi găsească nume copilului său. Acestuia i-a plăcut foarte mult numele ales de Marc – mai ales că existau tensiuni între el şi soţie în privinţa alegerii numelui. Astfel, Marc a realizat potenţialul ideii şi vrea să ofere acest serviciu părinţilor din întreaga lume.

Aşa că a format o echipă cu cei mai buni oameni ai companiei sale, care îşi vor folosi ideile şi tehnicile în general utilizate pentru a găsi nume de branduri ca să găsească nume unice pentru copii. Ca să facă asta, echipa va realiza întâi o investigaţie; totodată, se va ghida după anumite indicii: numele trebuie să fie, desigur, posibil de pronunţat şi nu poate avea conotaţii ciudate în cel puţin 12 limbi. Moştenirea istorică şi culturală a familiei copilului este, de asemenea, luată în calcul în timpul căutării numelui.

Citește mai multe pe totb.ro

 

Comentarii