A luat pietrele dintr-un oraş popular, apoi s-a ales cu un blestem

sâmbătă, 20 ianuarie 2024, 13:36
1 MIN
 A luat pietrele dintr-un oraş popular, apoi s-a ales cu un blestem

Cazurile nu sunt rupte din poveştile bătrânilor ci sunt situaţii reale care au fost descoperite de-a lungul timpului. Cel mai recent caz a fost al unei femei care se afla în vacanţă şi care a decis să ia câteva pietre ca amintire. Ce a urmat a fost o tragedie. Archeologul care lucrează la situl oraşului antic Pompei a publicat o postare surprinzătoare pe reţelele sale de socializare în urmă cu câteva zile.

Fotografia postată arată o scrisoare şi câteva pietre mici. Într-o notă scrisă de mână, autoarea anonimă şi-a descris povestea – întrucât susţine că a căzut victimă a "blestemului Pompeiului". Şi, după cum se pare, acesta este încă un caz.

De obicei, majoritatea oamenilor sunt destul de sceptici în ceea ce priveşte subiectul blestemelor. Cu toate acestea, poveştile turiştilor care au vizitat Pompeiul antic şi care au avut parte ulterior de nereuşite fac greu să nu crezi că se întâmplă ceva. Gabriel Zuchtriegel, directorul parcului arheologic din Pompei, a distribuit pe X (ex. Twitter) o fotografie cu scrisoarea turistului şi cu artefactele returnate şi a scris: "Nu am mai văzut niciodată o scrisoare de acest fel: "Dragă expeditor anonim al acestei scrisori, pietrele au ajuns la Pompei. Vă dorim mult noroc în viitor".

Vezi mai multe detalii pe newsweek.ro

Comentarii