A murit președintele CJ Vrancea. Liberalul Cătălin Toma, omul care l-a învins pe Oprișan

sâmbătă, 17 februarie 2024, 10:54
1 MIN
 A murit președintele CJ Vrancea. Liberalul Cătălin Toma, omul care l-a învins pe Oprișan

A murit președintele Consiliului Județean Vrancea. Cătălin Toma era internat la Institutul Matei Balș din București. S-a simțit mai rău în ultimele săptămâni, însă părea că și-a revenit. El și-a continuat activitatea și a participat, la începutul acestei săptămâni, la Paris, la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei.

De altfel, acesta s-ar fi internat în spital imediat după ce s-a întors de la acest eveniment din Franța, acuzând o răceală neobișnuit de agresivă.

Cătălin Toma avea 47 de ani. A fost primar al comunei Jariștea, senator, președinte al PNL Vrancea și, din anul 2020, președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Cătălin Toma a preluat de mai bine de 12 ani filiala PNL Vrancea și a fost și senator între 2016 – 2020. Totodată, deținea și funcția de secretar în Comisia pentru Afaceri Europene și era membru în Comisia pentru Administraţia Publică şi Organizarea Teritoriului.

La alegerile locale din 2020, Cătălin Toma a adunat 41,54% din voturi, în timp ce Marian Oprişan a strâns 37,9%. (presshub.ro, agerpres.ro)

Comentarii