A rămas fără picioare după ce și le-a prins într-o combină agricolă

joi, 02 decembrie 2021, 20:08
1 MIN

Astăzi, 2 decembrie, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-a accidentat, în timp ce desfășura lucrări agricole.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări pe un teren agricol din localitatea Ștefan cel Mare, și-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei.

La locul solicitării s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD TIM din cadrul Detașamentului Piatra Neamț.

„Pompierii au acționat pentru extragerea bărbatului prins într-un heder pentru porumb. Acesta avea membrele inferioare prinse în partea din față a utilajului. Victima a fost extrasă în stare de constiență și predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la UPU Piatra Neamț. În urma evenimentului, persoanei i-au fost secționate ambele membre inferioare”, au transmis reprezentanții ISU Neamț

Aflați amănunte de pe stiri-neamt.ro.

Comentarii