Accident feroviar: Şoferul a zburat prin parbriz la impactul cu rapidul de Bucureşti

vineri, 31 mai 2019, 01:50
1 MIN
 Accident feroviar: Şoferul a zburat prin parbriz la impactul cu rapidul de Bucureşti

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost ieri victima unui accident feroviar în Hălăuceşti, după ce maşina în care se afla a fost izbită violent de trenul Suceava – Bucureşti. Barbatul a decedat la spital.

Accidentul a avut loc în jurul orei 14.10, atunci când şoferul nu a observat semnalele luminoase şi acustice ale trecerii la nivel de cale ferată. De asemenea, bărbatul nu purta centura de siguranţă, iar în momentul în care s-a produs coliziunea a fost proiectat prin parbriz. Acesta a fost preluat de o ambulanţă, cu o rană puternică la cap, care sângera şi din cauza căreia a intrat în comă şi a necesitat intubare şi ventilare mecanică.

„Pacientul în vârstă de 37 de ani a ajuns la spital în urma unui accident feroviar. Conform primelor observaţii făcute de medici la faţa locului, pacientul avea un traumatism cranio-cerebral sever, cu o fractură de craniu cu sângerare masivă. Acesta era în comă de gradul al III-lea şi a necesitat intubare oro-traheală şi ventilare mecanică“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi. (Andrei DÎSCA, Andreea ANTON)

Comentarii