Accident pe drumul morţii: două persoane au ajuns la spital în urma coliziunii dintre două maşini

sâmbătă, 25 februarie 2023, 20:39
2 MIN
 Accident pe drumul morţii: două persoane au ajuns la spital în urma coliziunii dintre două maşini

Un accident rutier în care au fost implicate 7 persoane s-a produs, sâmbătă, pe drumul european E85, în localitatea Horia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 74 de ani, din Horia, ar fi efectuat manevre pentru ieşirea dintr-o curte, ar fi fost acroşat de un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 66 ani, din Bucureşti, care se deplasa din direcţia Bacău spre Roman", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu. E85 este cunoscut ca şi drumul morţii.

În urma coliziunii, două persoane au fost rănite, una fiind încarcerată în autoturismul care ieşea din curte. "Cu ajutorul echipamentelor specifice, pompierii au intervenit pentru descarcerarea unei femei în vârstă de 68 ani, pasageră în autoturism. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajului SMURD TIM, ulterior fiind transportată la Centrul de Primiri Urgenţe Roman. Conducătorul auto în vârstă de 74 ani a primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD EPA, ulterior fiind transportat la Centrul de Primiri Urgenţe Roman", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Cinci persoane aflate în autoturismul din Bucureşti s-au autoevacuat până la sosirea forţelor de intervenţie şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri de circulaţie. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal privind infracţiunea de vătămare corporală din culpă. 

SURSA: Agerpres

Comentarii