Accidentul de la 2 Mai: Vlad Pascu şi mama sa, audiaţi la DIICOT

joi, 14 septembrie 2023, 10:41
1 MIN
 Accidentul de la 2 Mai: Vlad Pascu şi mama sa, audiaţi la DIICOT

Vlad Pascu, tânărul drogat care a intrat cu mşina într-un grup la 2 Mai şi a ucis 2 persoane, şi mama sa sunt audiaţi joi la sediul DIICOT. Joi dimineaţă, în Bucureşti s-au desfăşurat 11 percheziţii vizând tineri din familii înstărite, apropiaţi ai tânărului, care au vândut şi consumat droguri în Capitală şi pe litoral. Acţiunile sunt derulate în două cauze penale în care sunt cercetate infracţiuni de trafic ilicit de droguri, punerea la dispoziţie a locuinţei pentru consumul ilicit de droguri, precum şi infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, acestea vizând-o pe mama lui Vlad Pascu. Vlad Pascu a fost adus încătuşat de la Constanţa, unde se afla în arest în urma accidentului, declarând la sosire că îi pare rău şi timpul nu mai poate fi dat înapoi.

Vlad Pascu a fost adus la DIICOT, de la Constanţa, unde se afla în arest în urma accidentului. El a afirmat, la insistenţele reporterilor, că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat şi că timpul nu mai poate fi dat înapoi.

Mama lui Vlad Pascu urmează să fie audiată la DIICOT pentru săvârşirea de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, pentru ar fi încercat să şantajeze martori din cauza privind drogurile în care e implicat fiul său.

Surse apropiate anchetei afirmă că în una dintre cauze sunt implicaţi apropiaţi de-ai lui Vlad Pascu cu vârste cuprinse între 18 şi 20 de ani, care ar fi fost cazaţi în aceeaşi unitate de cazare, existând probabilitatea să fi consumat împreună substanţe stupefiante înaintea accidentului. De asemenea, este implicat şi distribuitorul lor.

Într-o a doua cauză, este vizată mama lui Vlad Pascu, acuzaţiile în acest caz fiind de săvârşirea de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, precizează sursele citate, potrivit cărora aceasta ar fi încercat să şantajeze martori din cauza privind drogurile în care e implicat fiul său.

SURSA FOTO: Octav Ganea/Inquam Photos

Comentarii