Actorul George Burcea, fostul iubit al Vivianei Sposub, a fost bătut de o femeie în plină stradă

marți, 15 august 2023, 08:14
2 MIN
 Actorul George Burcea, fostul iubit al Vivianei Sposub, a fost bătut de o femeie în plină stradă

Vedeta din lumea televiziunii şi a filmului, George Burcea, se confruntă cu noi provocări în viaţa sa, după despărţirea tumultoasă de Viviana Sposub (FOTO). De această dată, necazurile au atins o notă mai neaşteptată şi neobişnuită – agresiunea fizică pe stradă din partea unei femei. După ce a făcut faţă cu succes rolurilor sale în faţa camerelor, actorul a fost nevoit să se confrunte cu o situaţie tensionată şi în timp real, în spaţiul public.

George Burcea, cunoscut pentru colaborarea sa reuşită cu Pro TV, în serialul "Lecţii de viaţă", s-a confruntat recent cu un incident şocant. Acesta a fost atacat în mod neaşteptat în timp ce se afla pe stradă, după ce tocmai îşi încheiase participarea într-un proiect televizat. Conform unei surse apropiate de actor, evenimentul nefericit a avut loc în momentul în care George Burcea coborâse din maşină.

Agresoarea, o femeie, a atacat actorul cu furie, folosind o geantă plină cu medicamente. Situaţia l-a luat pe George Burcea pe neaşteptate, neputând înţelege motivul din spatele acestui atac violent. Se pare că agresoarea a asistat la serialul în care Burcea a jucat, şi a confundat rolul său cu realitatea.

"A fost uluit, nu ştia ce se întâmplă. Agresoarea i-a spus că dacă nimeni nu a luat atitudine, după ce a vrut să fure identitatea altui bărbat, a cărui soţie îi era amantă, atunci o va face ea. Şi a continuat să-l tot lovească", a relatat o persoană apropiată lui George Burcea pentru Cancan.

Actorul a încercat să-şi apere cu greu integritatea în timpul agresiunii, încercând să îi explice agresoarei că el este doar un actor şi că tot ceea ce a făcut pe ecran a fost parte dintr-un rol jucat. În cele din urmă, femeia a părăsit locul, lăsându-l pe George Burcea şocat de acest episod neaşteptat. Incidentul a fost încheiat cu o serie de înjurături şi jigniri la adresa actorului, care, în ciuda rolului său, a fost confundat cu personajul său de televiziune.

Pe măsură ce investigaţiile continuă, acest eveniment rămâne un exemplu şocant de cum liniile dintre realitate şi ficţiune pot fi adesea estompate în mintea publicului. Cu toate acestea, George Burcea şi-a demonstrat calmul şi profesionalismul, încercând să-i ofere agresoarei clarificări şi să aplaneze situaţia într-o manieră respectuoasă.

Comentarii