Adevărul despre transformarea și dieta Monicăi Anghel: „Astăzi am hotărât să vorbesc!”. Cum a ajuns, de fapt, să poarte mărimea S

duminică, 22 ianuarie 2023, 09:17
3 MIN
 Adevărul despre transformarea și dieta Monicăi Anghel: „Astăzi am hotărât să vorbesc!”. Cum a ajuns, de fapt, să poarte mărimea S

Monica Anghel a devenit artista cameleon și surprinde plăcut cu transformările ei. După ce a slăbit 30 de kilograme, solista a început să experimenteze tot felul de ținute și de coafuri, care mai de care mai extravagante. Designerul care a ajutat-o pe Monica Anghel să se reinventeze din punct de vedere vestimentar a publicat un mesaj de impact în mediul virtual. "A slăbit?", "Poza este editată?", "S-a operat?". Iată care este adevărul despre dieta Monicăi Anghel!

Cera Mihăilescu, designerul care i-a dat Monicăi Anghel avânt, încredere și nenumărate opțiuni vestimentare, a luat atitudine după ce tot mai multe voci pun la îndoială felul în care Monica Anghel a scăpat atât de repede și de frumos de 30 kg. Solista a spus de nenumărate ori că a slăbit obligată de medici, după operația la coloană din 2017, și că trebuie să rămână slabă pentru a fi sănătoasă. Nu și-a operat stomacul, ci a renunțat la obiceiurile alimentare nesănătoase. Iată ce spune Cera Mihăilescu despre trucurile stilistice pe care le aplică pe Monica Anghel și cum ajută, și ele, la o imagine suplă și armonioasă.

„Astăzi am hotărât să vorbesc! Este incredibil CUM funcționează frumusețea! Am primit multe mesaje de genul: „E Monica Anghel?”, „A slăbit?”, „Poza este editată?”, „S-a operat?” etc. Da. Este Monica Anghel, celebra artistă, cu cea mai tare voce din România. Am decis împreună să lucrăm la o reinventare a imaginii ei, ca și Ambasador Cera Mihăilescu.

Îmi place provocarea. Ador femeia! În Monica am văzut sclipirea! A slăbit incredibil de frumos. Acum este un S. Are măsuri de manechin. Nu s-a operat. Dimpotrivă, a optat pentru o nutriție corectă, pe termen lung. Este de admirat! Are o voință de fier! Se redescoperă, se autoinventează! Pentru că, de fapt, acesta este secretul succesului: să nu plictisești!

Și așa ne-am DESCOPERIT! Am gândit tipare noi, trucuri de frumusețe: rochia fără tăietură în talie lungește, rochia lungă, conică și mulată, slăbește, o capă maxi sau o blană foarte largă, aruncată pe umeri, subțiază!!! Nuanța intensă de roz aplicată unui model clasic, fără „împodobiri” aduce impact!

Tocuri înalte, un ciorap fin, bijuterii multe, toate duc la SPECTACOL! DECI..

Într-o epocă tristă, cu mii de depresii, într-o economie căzută, într-o țară fără resurse, NOI rămânem baza!!! Doamnelor, haideți să fim mai bune, mai dulci, mai umane! Haideți să lăsăm ura, invidia, critica, răutatea. Suntem frumoase. Așa ne-a lăsat Dumnezeu. Aducem bucurie. Trebuie să construim, nu să distrugem.. Haideți să ne complimentăm, să ne zâmbim mai mult, să ne facem cadouri, să ne ajutăm, susținem. Când vă place cineva, vorbiți! Îmbrățișați-vă!!! Pupați-vă!!! Aduceți fericire! Puteți face minuni”, este mesajul scris pe Facebook de creatoarea de modă Cera Mihăilescu.

Dieta Monicăi Anghel

Într-un dialog cu fanii ei de pe Instagram, Monica Anghel le-a dat acestora un exemplu de meniu la care ea apelează într-o zi normală. ”Până atunci, îți spun să faci ceva timp de o sapt și aștept să-mi spui rezultatul doar într-o saptămână. Prânzul la ora 13.00 – grătar din mușchiuleț de porc, fără sare și un ardei gras roșu, crud, fără sare. Cină la ora 17.00 – 1 iaurt normal cu două linguri de tărâțe de ovăz și o linguriță de miere. Apă 2 litri, cafea sau ceai fără zahăr. Încearcă o saptămână, dar mănâncă doar ce ți-am spus eu, nimic altceva. Nu sunt medic, dar la mine este eficient. Sigur că cel mai bine consulți un nutriționist, eu doar spun ce a funcționat la mine”, a scris Monica Anghel.

Comentarii