Al şaptelea deces după accidentul cumplit de lângă Bârlad, în care a murit și o familie de IT-iști din Iași

joi, 11 iulie 2019, 01:57
2 MIN
 Al şaptelea deces după accidentul cumplit de lângă Bârlad, în care a murit și o familie de IT-iști din Iași

Un şofer inconştient a depăşit o maşină şi s-a izbit în plin într-un autoturism care circula regulamentar. Trei maşini au fost implicate. Din maşina teribilistului nu a scăpat nimeni

Tânăra în vârstă de 15 ani, una dintre supravieţuitoarele accidentului grav din localitatea Bădeana, judeţul Vaslui, a murit în noaptea de marţi spre miercuri la spital. Copila se afla în comă de peste 10 zile, fiind singura persoană care a scăpat cu viaţă din maşina condusă de şoferul care a provocat carnagiul. Mădălina Huzună, din comuna Priponeşti, Galaţi, este cea de-a şaptea persoană care moare în urma accidentului din localitatea vasluiană. „Din nefericire, pacienta în vârstă de 15 ani, victimă a accidentului din judeţul Vaslui, a decedat în noaptea de 9 spre 10 iulie. Starea sa era foarte gra­vă încă de la început“, a precizat profesorul Dia­na Cimpoeşu, medic-şef SMURD Iaşi.
 
Fata se afla în autoturismul marca Audi, condus de Bogdan Topriceanu, alături de sora sa Gabriela Huzună, o prietenă pe nume Maria Penghiş şi un alt bărbat, Iulian Tofan. Aceştia se întorceau de la o discotecă din Bârlad, când maşina lor a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un BMW X4, în care se aflau două familii de IT-işti ieşeni şi fiica de 13 ani a unuia dintre cupluri. Cei din urmă se întorceau din vacanţa petrecută în Zakynthos, Grecia. În urma impactului, patru dintre cei cinci pasageri ai maşinii Audi au murit pe loc, dar şi şoferul maşinii în care se aflau ieşenii. În urmă cu trei zile, soţia acestuia, care se afla pe locul din faţă, a murit la spital. La o săptă­mână jumătate de la accidentul cumplit, doar celălalt cuplu care se întorcea din vacanţă şi o fetiţă în vârstă de 13 ani mai sunt în viaţă. 
 
Despre accident puteți citi AICI

Comentarii