Alba: Un copil de 12 ani a murit după ce a căzut într-un lac artificial

vineri, 17 februarie 2023, 21:35
1 MIN
 Alba: Un copil de 12 ani a murit după ce a căzut într-un lac artificial

Pompieri şi scafandri au căutat, vineri seară, un copil care ar fi căzut într-un lac artificial din localitatea Ciugudu de Jos, judeţul Alba. Băiatul, în vârstă de 12 ani, a fost găsit, fiind declarat decesul său. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a murit băiatul.

”La data de 17 februarie 2023, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată, de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-un lac artificial, cu adâncimea între 1,5-2,5 m, de pe raza localităţii Ciugudu de Jos, ar fi căzut un minor. Ca urmare a acţiunii de căutare, băiatul, în vârstă de 12 ani, din localitatea Noşlac, satul Găbud, a fost găsit şi extras la mal”, a transmis Poliţia Judeţeană Alba.

 În pofida manevrelor de resuscitare făcute de personalul medical, băiatul a fost declarat decedat.

 ”La examinarea sumară a cadavrului, nu au fost observate urme de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul băiatului”, a precizat sursa citată.

Comentarii