Alina Apostol, primarul comunei Ciorteşti, agent imobiliar pe contul său de socializare

vineri, 17 februarie 2023, 19:48
2 MIN
 Alina Apostol, primarul comunei Ciorteşti, agent imobiliar pe contul său de socializare

Alina Apostol, primarul comunei Ciorteşti, judeţul Iaşi, s-a gândit să ofere o mână de ajutor unei persoane care doreşte să achiziţioneze teren în comuna sa. Cu alte cuvinte, primarul a intrat în cizmele unui agent imobiliar.

“ANUNŢ CUMPĂRARE TERENURI. Dragi proprietari, există un investitor care este interesat să cumpere terenuri în Tarlaua 4, parcela 66 şi în zona de proximitate. Aveţi o lista mai jos din evidenţa noastră, dacă vă regăsiţi şi sunteţi interesaţi, vă rog să îi contactaţi, telefon 07L8X37Z7Y Preţul de cumpărare este atractiv!”, a scris Alina Apostol pe Facebook. O parte dintre cifrele numărului de telefon au fost înlocuite în mod voit.

La jumătatea lunii noiembrie, primarul comunei a făcut pe contul ei de Facebook un anunţ ce a ridicat multe semne de întrebare. „Lume, lume!! Nou la noi în comună! Iată, debutează o nouă afacere locală în comuna Ciorteşti şi ca de fiecare dată suntem extrem de încântaţi că ne dezvoltăm pe toate planurile. Mediul privat are nevoie de susţinere şi misiunea mea este să le ofer vizibilitate cât mai mare. Vă invit să accesaţi şi să apreciaţi pagina lor de Facebook, Servicii Funerare «La Enache»! Apelaţi cu încredere la serviciile puse la dispoziţie de aceştia, sunt tineri şi la început de drum! Reuşim să creştem frumos, dacă înţelegem toţi că, apelând la firmele locale, se sprijină economia locală şi că angajaţii vor fi de pe raza comunei Ciorteşti”, a scris Alina Apostol spre finalul anului trecut. Alina Apostol este casatorita cu preotul din localitate. 

Comentarii